SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-29 > D'ale lui Mitica: La Craiova e idiotenie
D'ale lui Mitica: La Craiova e idiotenie
de ADI GEORGESCU
Aparut in ziua de Luni 29 Noiembrie 2004
D'ale lui Mitica: La Craiova e idiotenie• Pe unde se duce, Mitică Dragomir (dreapta) strânge în jurul lui o grămadă de oameni gata să-i asculte “proverbele”

Prezent la Vâlcea cu ocazia alegerilor, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a făcut în stilul caracteristic şi o scurtă radiografie a fotbalului românesc. Din păcate, şeful LPF vine în Vâlcea doar pentru propagandă electorală, însă nu întinde nici o mână pentru relansarea fotbalului vâlcean, mărginindu-se doar să dea soluţii. Chiar în faţa secţiei de votare, Dumitru Dragomir s-a întâlnit şi a stat de vorbă câteva minute cu fostul antrenor al echipei de fotbal CSM Rm. Vâlcea, Lucian Catargiu.


Domnule Dragomir, ce şanse mai are România să meargă la Mondiale?
Dacă am bătut Olanda şi aici, şi la ei, ne-am calificat. E greu, dar nu imposibil, în fotbal se poate orice. Am văzut recent un meci de rugby Australia-Anglia, n-am văzut în viaţa mea ceva mai frumos. Anglia i-a bătut şi la Mondiale, chiar în Australia, acum englezii conduceau cu 15-0, dar australienii au crezut, au luptat şi au învins pe final.
Cine va fi antrenor la naţională?
Piţurcă, cred. Altcineva nu vine, domn’e.
Cum comentaţi situaţia de la Universitatea Craiova?
Este o mare idioţenie acolo. Am cunoscut conducători buni la Universitatea, Ion Constantinescu (“Hamlet”) sau Corneliu Stroe. Când erau ei la Craiova, nu erau disensiuni. Asta-i lipseşte “Ştiinţei”, un bun conducător. Nu mă refer la patron, care trebuie doar să dea banii, ci la un conducător. Craiova poate chiar să retrogradeze. Orice echipă de la locul cinci în jos poate să pice în “B”, bătălia va fi dură.
Sunteţi vâlcean, de ce nu are Râmnicul echipă bună?
Dacă nu se unesc, n-au cum să facă treabă. Să se strângă 50-60 de oameni potenţi financiar care să dea 5.000-10.000 de euro pe an şi să fie şi acţionari. Se face un consiliu director, nimeni nu poate să fure banii, că îl văd ceilalţi. Să se strângă Primăria, Consiliul, USG, Oltchimul, CET-ul! La Vâlcea s-au mâncat unii pe alţii. Să dea toţi egal şi ce decide majoritatea acelea să fie soluţiile: câţi bani se dau, ce contracte, ce jucători se cumpără sau se vând. Şi ăştia nu pierd banii, îi recuperează în 2-3 ani. Deştepţii nu pierd din fotbal, doar proştii pierd. Asta e soluţia, că doar mă pricep să fac performanţă în fotbal, ascultaţi-mă pe mine.


Antrenorul naţionalei va fi decis politic

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a votat ieri-dimineaţă, la ora 11.30, la Şcoala Generală “Take Ionescu” din Rm. Vâlcea. El a fost nevoit să stea la coadă peste 20 de minute, pentru a-şi exercita dreptul la vot, deoarece la respectiva secţie de votare era aglomeraţie. “Am venit să votez aici, că sunt vâlcean. Am mai stat la coadă şi acum trei zile, la alimentară, sunt obişnuit”, a declarat Dragomir, care este deputat de Vâlcea. “Cred că Piţurcă este antrenorul naţionalei. Dacă aş fi răutăcios, aş spune că se aşteaptă rezultatul alegerilor, pentru că Geoană vrea să pună antrenor pe altcineva. Dar nu sunt răutăcios şi nu vreau să politizez fotbalul”, a afirmat, la sediul PRM Vâlcea, Dumitru Dragomir.Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri