SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-05 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Marti 05 Octombrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Pleşan şi Moţi la naţională
• Doi dintre cei mai tineri componenţi ai Universităţii, Mihăiţă Pleşan (dreapta) şi Cosmin Moţi (stânga), au fost convocaţi la naţionala de tineret a României pentru partida cu Cehia, din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret. Aceştia s-au prezentat la reunirea lotului care au avut loc ieri, la Casa Fotbalului, la ora 11.00. (A. I.)

Ghetele norocoase

Înainte de partida cu FC Braşov, în timpul încălzirii, Mihăiţă Pleşan şi-a schimbat ghetele cu care intrase pe teren. Se pare că noua pereche i-a purtat noroc vedetei Universităţii, care a marcat golul doi al “alb-albaştrilor” printr-o execuţie de generic. Precedentul gest de acest gen a fost făcut de Pleşan în partida cu CFR Cluj, atunci când mijlocaşul Universităţii a şi punctat de două ori. (A. I.)

Campioni premiaţi

Agenţia Naţională pentru Sport îi va premia pe toţi cei care au contribuit la câştigarea campionatului din 1991, Universitatea fiind singura grupare din provincie care va beneficia de această onoare. Nu numai sportivii, dar şi tehnicienii şi medicii care făceau parte din staff-ul echipei la acea oră vor primi ordinul şi medalia “Meritul Sportiv”. Lista celor care au reuşit performanţa cuprinde peste 30 de persoane. (V. P.)

 

Au scăpat ieftin

Până în acest moment, singurul “alb-albastru” care are de suferit în urma jocului extrem de dur al braşovenilor este Mădălin Murgan. Acesta prezintă o contuzie puternică, dar încă nu are un program de recuperare. Murgan va primi astăzi un diagnostic din partea doctorului Universităţii. Nu este exclus însă ca azi, o dată cu reunirea lotului, şi alţi jucători să acuze dureri. (V. P.)

 


Doar o zi liberă

“Alb-albaştrii” au avut parte doar de o zi liberă după partida câştigată la Braşov cu scorul de 3 – 1. Aceştia intră din nou în pâine astăzi- dimineaţă, reunirea lotului la cantonamentul din Lunca Jiului fiind programată pentru ora 9. Programul de azi al oltenilor cuprinde două şedinţe de pregătire, de la orele 10 şi 15.30, pentru ca mâine să se desfăşoare un singur antrenament. Joi va fi din nou o zi plină, “juveţii” urmând să aibă două şedinţe de pregătire. Nu este exclus ca, din cauza întreruperii campionatului în vederea disputării partidei din preliminariile Campionatului Mondial dintre Cehia şi România, Universitatea să susţină şi un meci amical la sfârşitul acestei săptămâni. (A. I.)

Din nou la judecată

Pe adresa clubului Universitatea nu s-a primit nici până în acest moment înştiinţarea din partea Ligii Profesioniste, prin care clubului “alb-albastru” să-i fie adus la cunoştinţă motivul pentru care apelul în cazul meciului cu FC Naţional a fost respins. Mai mult, nu s-a comunicat nici măcar dacă oficialii craioveni pot ataca decizia şi la Comisia de Recurs Federal. Cu toate acestea, Universitatea a trimis ieri la respectiva comisie o adresă prin care cerea rejudecarea cazului. Dacă solicitarea va fi respinsă, “Ştiinţa” se va adresa direct UEFA. (A. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri