SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > Dennis s-a săturat
Dennis s-a săturat
Nemulțumit de statutul de eternă rezervă, Șerban își dorește să plece la o echipă unde ar putea juca mai mult, prima pistă fiind Farul Constanța. Adus în această vară la Dinamo pe filiera Petre Buduru - Cristi Borcea, Dennis Șerban nu se afla în acel moment la parametri corespunzători pentru a face față rigorilor echipei. Numai că, între timp, jucătorul a tras la antrenamente și susține că este pe deplin pregătit pentru a putea juca și 90 de minute. De altfel, Borcea a și spus despre Dennis că a ieșit cel mai bine dintre toți la ultimele teste fizice comandate de preparatorul fizic, Constantin Niculae.

Oficial, e accidentat
Cu toate acestea, Ioan Andone nu prea a avut ochi pentru el, folosindu-l sporadic. Mai mult, înaintea deplasării la Craiova, Dennis a suferit subit o contractură, acesta fiind motivul oficial pentru care nu a făcut deplasarea. Dar, din cîte se pare, cauza reală stă în dorința jucătorului de a-și îndrepta pașii în această iarnă spre o formație unde ar putea juca mai mult decît o face la Dinamo. “Nu mă așteptam să mi se întîmple asta cînd am venit la Dinamo. M-am pregătit, am așteptat șansa să joc, dar nu am primit-o. Mai sînt două meciuri și mă pregătesc în continuare în așteptarea titularizării, dar dacă antrenorul nu contează deloc pe serviciile mele, asta este viața și trebuie să merg mai departe”, ne-a declarat Dennis. Acesta promisese, în momentul în care a descins în Ștefan cel Mare, că vrea să-și încheie cariera la “cîinii roșii”. Din cîte se pare, el își dorește să se întoarcă în orașul natal, la Constanța, Farul părînd destinația sigură spre care se va îndrepta Șerban în pauza competițională. Achiziționarea sa va fi făcută fără probleme, ținînd cont că Dinamo nu-i va pune bețe în roate și nu va solicita vreo sumă de transfer.

"M-am pregătit, am așteptat șansa să joc, dar nu am primit-o. Dacă antrenorul nu contează deloc pe mine, asta este viața și trebuie să merg mai departe" (Dennis Șerban, mijlocaș Dinamo)

"Nu depindea de mine să-i dau șansa să joace. Nici o problemă, e liber să plece, noi nu ne vom opune" (Cristi Borcea, director executiv Dinamo)

Vlăduț Munteanu spre Saturn Ramenskoe
Un alt jucător care n-a mai intrat în planurile tactice ale lui Ioan Andone în acest tur de campionat a fost Vlăduț Munteanu (foto). Nemulțumit de acest statut, în ciuda faptului că a acceptat să-și prelungească contractul cu roș-albii, mijlocașul vrea să părăsească și el în această iarnă gruparea din Ștefan cel Mare. Cu toate că este accidentat, pe adresa lui Vlăduț există o ofertă din partea lui Saturn Ramenskoe, dinamoviștii cerînd în schimbul său 300.000 de dolari, o sumă considerată acceptabilă de către ruși.

Andone mai are de învățat
Întrebat dacă este interesat să antreneze naționala României, tehnicianul Ioan Andone a spus că este prematur să vorbească despre acest subiect. “Orice antrenor în România și-ar dori să pregătească prima reprezentativă. Eu sînt însă sub contract cu Dinamo, mai am mult de muncă și de învățat, iar la echipa națională trebuie experiență”, a spus Ando. Deși dinamoviștii aveau ieri programate două antrenamente, Andone a decis în cele din urmă ca elevii săi să efectueze o singură ședință de pregătire, care a fost urmată de un program mai lung de odihnă.

Alexa: “Distanța mă omoară”
Dan Alexa (foto) a fost vizitat la finalul săptămînii trecute de Gigi Nețoiu, vicepreședintele roș-albilor, care a încercat să-l readucă în “Ștefan cel Mare”.
- Ești mulțumit de viața din China sau te bate gîndul să pleci de acolo?
- Dan Alexa: Condițiile de aici sînt foarte bune. Distanța însă mă omoară. Mai am trei ani de contract, iar cei de la Guan au cheltuit foarte mulți bani cu mine. Deci, nu se pune problema să plec.
- Te bate gîndul unei reveniri la Dinamo?
- Eu am început să mă gîndesc la Dinamo din clipa în care am plecat. Era normal din moment ce m-am simțit foarte bine acolo. Mi-am propus ca într-o zi să revin în Ștefan cel Mare. Domnul Nețoiu intenționa să mă ia înapoi chiar din iarnă, dar chinezii nu au acceptat. Nici măcar varianta unui schimb de jucători nu i-a înduplecat. Oricum, nici eu nu prea voiam să revin acum. Pentru că am înțeles că nu mai este acea atmosferă senzațională.
- Iordănescu a plecat. Te aștepți acum la o convocare la națională?
- E foarte greu să fiu chemat, indiferent de numele selecționerului, pentru că este greu să fii urmărit în China. Totuși, eu sper ca noul antrenor să se gîndească și la noi, cei de aici.
mihai.ionescu@prosport.ro
florin.saiu@prosport.ro
mugurel.dumitru@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri