SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > EXTRA FOTBAL
EXTRA FOTBAL
Aparut in ziua de Joi 25 Noiembrie 2004

Strategii pentru CM

 

Radioamatorism. De curând, lotul naţional de radioamatorism la unde scurte a fost prezent în Craiova. Cei 45 de membri ai acestuia, împreună cu conducerea lotului au discutat strategia de organizare a Campionatului Mondial de Unde Scurte 2005. La importanta competiţie urmează să participe şi 12 craioveni, componenţi ai echipei naţionale în banda de 3,5 MHz SSB. Premergător competiţiei, oltenii vor participa şi la alte întreceri naţionale şi internaţionale. (A. V.)

 

Secţie nouă la CS “U” Craiova

 

Scrimă. Noua conducere a Clubului Sportiv Universitatea Craiova doreşte să mărească numărul de secţii. Pe lângă cele deja funcţionale, precum acelea de handbal, volei, baschet, tenis de masă, şah, orientare, bridge şi atletism, în curând va funcţiona şi o secţie de scrimă. Ideea nu este nouă, ea existând de ceva timp, dar se pare că, de data aceasta, va fi transpusă în practică. Secţia de la CSU este rezervată seniorilor şi va fi cea de-a doua după aceea de la Clubul Sportiv Municipal Craiova. (A. V.)

 

Boxeri olteni în Danemarca

 

Box. În zilele de 27 şi 28 noiembrie, clubul de box Give Boxing Club din Danemarca organizează un puternic turneu. Sunt invitaţi sportivi din opt ţări. Echipa României este formată pe scheletul secţiei Minerul Jilţ Mătăsari, ai cărei boxeri sunt pregătiţi de antrenorul Ion Geică, dar include şi doi sportivi de la CSM Piteşti şi Aluminiul Slatina, pregătiţi de antrenorul craiovean Constantin Cucu. Invitat şi el la turneu, vicecampionul de seniori Claudiu Coandă nu a făcut deplasarea, deoarece a fost o convocat la lotul naţional. (M. P.)

 

Vâlceanca Raluca Avram a pozat nud

 

Handbal. Fostul portar al Oltchimului, Raluca Avram, a pozat nud împreună cu actuala sa echipă, Valencia, liderul campionatului iberic, pentru a atrage atenţia presei asupra handbalului. Dezinvoltă, Avram se află chiar în mijlocul fotografiei, fiind acoperită doar de o minge. “Raluca era la Vâlcea o fată cuminte, la locul ei, probabil că a fost o decizie colectivă a echipei”, a declarat unul dintre oficialii clubului vâlcean, care aşteaptă, alături de mai tinerii suporteri ai Oltchimului, ca handbalistele vâlcene să imite gestul colegelor de la Valencia. Altfel, clubul vâlcean Oltchim are un nou organizator de competiţii, arbitrul de fotbal Bogdan Diculoiu, fiul liderului sindical de la SC Oltchim, Mihai Diculoiu. (A. G.)

 

Pavel vrea să joace în Mauritius

 

Tenis. Andrei Pavel a declarat marţi pentru Radio România că doreşte să joace în challengerul din Mauritius, cu premii de 125.000 de dolari, ce are loc săptămâna viitoare. “Cneazul” a afirmat că “va fi mai mult o săptămână de vacanţă cu familia”. Insula Mauritius se află în Oceanul Indian şi are peisaje superbe. (I. C.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri