SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > Antrenament în două locuri
PREGĂTIRE
Antrenament în două locuri
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Miercuri 24 Noiembrie 2004
Antrenament în două locuri• “Alb-albaştrii” s-au pregătit ieri atât pe “Ion Oblemenco”, cât şi pe terenul sintetic din Lunca Jiului

Jucătorii “Ştiinţei”s-au antrenat ieri cu gândul la partida de la Galaţi

 

 

Jucătorii Universităţii şi-au reluat ieri antrenamentele, după o zi de pauză, în vederea pregătirii ultimului joc din acest tur de campionat, cu Oţelul Galaţi. Managerul Pavel Badea a hotărât ca şedinţa de pregătire să se dispute în două “episoade”, primul dintre ele având loc pe pista de atletism a stadionului “Ion Oblemenco”. Badea i-a avut la dispoziţie pe Guso, Bănică, Tătaru, Oghinciuc, Murgan, Moţi, Daouda, M. Iordache, Preda, Dobre, Feleagă, Dănănae, I. Iordache, Vigariu, Buhuş, Luţu, Pleşan, M. Ilie şi Borbely. Timp de aproximativ 40 de minute, “alb-albaştrii” au efectuat serii de alergări pe pista de atletism, după care antrenamentul s-a mutat pe terenul sintetic din incinta cantonamentului din Lunca Jiului, acolo unde “juveţii” au jucat o miuţă la două porţi.

Mâine se pleacă spre Galaţi

Programul Universităţii pentru următoarele zile prevede câte un antrenament astăzi după-amiază şi mâine dimineaţă, după şedinţa de pregătire de joi “alb-albaştrii” urmând să se îndrepte spre Galaţi, făcând o “escală” în Bucureşti. Aceştia vor înnopta la hotelul “Crystal Palace” din Capitală, după care vor efectua un antrenament vineri dimineaţa şi vor pleca la Galaţi.

 

 

Patru portari la antrenament. Pe lângă Guso, Bănică şi Tătaru, cu Universitatea s-a pregătit ieri şi un tânăr portar de la divizionara C GP Craiova. Costin Oghinciuc, originar din Ploieşti, este titularul naţionalei de juniori a României şi a atras atenţia antrenorului cu portarii de la Universitatea, Silviu Lung, care a dorit să-l vadă la antrenamente. Nu este exclus ca, din iarnă, în cazul în care va confirma, Oghinciuc să fie cooptat în lotul “Ştiinţei”.

Absenţi. De la şedinţa de pregătire de ieri au lipsit o serie de jucători de bază. Njock, Frunză, Bundea şi Jovanovic au suferit uşoare accidentări după partida de duminică seara, cu Dinamo, şi la sfatul doctorului Claudiu Stamatescu au urmat un program de pregătire separat, la cantonamentul din Lunca Jiului, pentru a nu-şi agrava problemele medicale. Dacă nimic neprevăzut nu apare, cei patru “alb-albaştri” vor putea fi folosiţi în partida cu Oţelul.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri