SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > DINAMO / ANTRENAMENT: DINAMO / ANTRENAMENT: Rău și cu ambiție

Ieri, la ora 16:00, Adrian Mutu s-a prezentat din nou la antrenamentul echipei Dinamo. Fostul component al lui Chelsea s-a pregătit cot la cot cu ceilalți jucători ai lui Andone. Nici un exercițiu nu l-a efectuat separat. Sarea și piperul ședinței de pregătire s-au consumat la reprizele de miuță. Mutu a cerut în permanență mingea, a driblat, a intrat decisiv de cîteva ori la Mihalcea și a marcat de mai multe ori. A făcut echipă cu Stelea, Bălan, Drăgan și Grigorie. "Drăgane, dă gol! Nu-i mai ierta! Trebuie să dăm gol! Jucăm pe goluri aici!", i-a strigat Adrian colegului său de echipă atunci cînd a ratat cu poarta goală. La un moment dat Stelică l-a văzut liber pe Mutu, i-a pasat, dar "Briliantul" a ieșit cu balonul afară din teren. Andone a fluierat și a oprit jocul. "Nea Ando, n-a ieșit!". "A ieșit Adriane!", i-a răspuns antrenorul zîmbind. Mihalcea l-a completat: "Bravo! Ieșise oricum mingea!". Stelică a sărit apoi în apărarea lui Mutu: "Arbitrul e rău! E rău cu noi astăzi!". Evident că miuța s-a terminat la egalitate.

Zecile de jurnaliști au așteptat în zadar o declarație de la Adrian la final. Mutu a ieșit din teren și a spus: "Bună seara!", apoi s-a îndreptat spre vestiare. N-a scos o vorbă. S-a deplasat însă mai încet și din cînd în cînd îi atenționa pe cameramanii și fotoreporterii care mergeau cu spatele ca să-l filmeze, că sînt gropi. La un moment dat a pus mîna pe unul dintre ei oprindu-l să nu intre într-o mașină. Fără să scoată un sunet, Adi Mutu a intrat apoi în vestiarul de sub tribuna a doua. El a mărturisit unor apropiați că "am spus ce am avut de spus. Observ că tot ce zic se interpretează. Parcă tot ce e rău pleacă de la mine. Pentru o perioadă e mai bine să nu mai zic nimic".


A scăzut alcoolemia lui Semeghin!

Dacă la primele recoltări s-a stabilit că fotbalistul avea o concentrație de alcool de 1,65 la mie, medicii legiști au stabilit că aceasta era sub limita de 0,8, care-l absolvă de dosar penal

Carmen Geantă

Marius Iacob, prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului București, a dispus restituirea către Poliție a dosarului penal în care este cercetat Dorin Semeghin. Fotbalistul dinamovist este cercetat după ce în dimineața zilei de 16 mai 2004 a intrat cu autoturismul său în zidul Hotelului Erbaș fiind sub influența alcoolului. În primă fază s-a stabilit că acesta avea o concentrație de alcool de 1,65 la mie, iar la recalculare aceasta scăzuse la 1,6. Potrivit legii este obligatorie o reevaluare pentru că prima analiză s-a făcut după mai mult de o oră de la producerea accidentului.

Acum, medicii legiști au hotărît că alcoolemia lui Semeghin este 0,8 la mie, ceea ce îl scoate pe fotbalist de sub incidența urmăririi penale pentru conducerea mașinii sub influența băuturilor, pedepsită cu închisoarea de la unu la cinci ani. La calcularea acesteia s-a luat în considerare și ce a mîncat și băut fundașul roș-albilor. Procurorii au respins dosarul tocmai din cauza diferenței prea mari dintre cele două valori, 1,65 și 0,8 la mie.


23 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri