SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > U CRAIOVA: Badea s-a întors!

Imediat după eșecul cu Dinamo, Pavel Badea a anunțat la conferința de presă că va demisiona. "Nu am nimic de reproșat nimănui, însă cred că nu mai pot remonta echipa", s-a justificat managerul general al alb-albaștrilor.
Ieri dimineață, același Badea a declarat că va rămîne la cîrma Universității și în cele două partide care au mai rămas de disputat în acest sezon: la Galați, cu Oțelul, în campionat, și returul sferturilor de finală ale Cupei, cu FC Argeș, ambele în deplasare. Tehnicianul în vîrstă de 37 de ani a fost convins să revină asupra deciziei inițiale de singurele persoane care au influență asupra sa, primarul PSD Antonie Solomon și Dinel Staicu. "Mi-au spus că, dacă plec, nu iubesc acest club! Nu-i puteam lăsa la greu, deși mi-e lehamite de situația în care a ajuns Știința". Condiția pusă de Badea a fost achitarea restanțelor la contractele jucătorilor, suma totală fiind de 45.000 de dolari. De asemenea, ieri nu existau bani nici pentru efectuarea celor două deplasări, la Galați și la Pitești, însă Dinel l-a asigurat că problema se va rezolva.


Sondaj favorabil

Primăria Craiovei a făcut publice ieri rezultatele sondajului efectuat printre suporterii olteni cu privire la oportunitatea ca municipalitatea să preia clubul de fotbal. Astfel, din cele 1.171 de persoane peste 18 ani chestionate timp de două zile, 61,2 la sută au declarat că ar dori acest lucru, 9,3% s-au abținut, iar 29,5 au fost împotriva ideii. În ședința de joi a Consiliului Local, format din 27 de membri, se va decide dacă Primăria va finanța sau nu Știința, fiind necesare 18 voturi pentru.


23 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri