SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > VEDETA ETAPEI / Pascovici: Surpriza Pașcovici

Fotbalistul
Ca jucător, ambițios este cuvîntul care mă caracterizează. Cînd îmi pun ceva în cap, fac tot ce pot ca să reușesc. Sînt genul care muncește mult pe teren și cred că munca ar trebui să fie o deviză pentru orice jucător. În fotbalul de astăzi nu mai sînt de ajuns calitățile tehnice. Trebuie să alergi cît mai mult, să te dăruiești pe teren.

Omul
Sînt familist convins. Iubesc fotbalul, dar familia va fi mereu pe primul plan. Cel mai fericit moment al vieții mele a fost cînd s-a născut fiul meu, Denis. Abia aștept să se facă mai mare și să vină împreună cu soția mea, Ionela Adina, la stadion. Acum are doar două luni și nu are de unde să știe ce face tatăl lui pe teren. De cînd s-a născut însă am dat două goluri și am fost chemat la națională.

Timpul liber

Îl petrec acasă cu familia. Nu sînt genul care să ies prin oraș. De cînd am venit la Constanța, am fost o singură dată într-un club. Sînt un tip liniștit și modest, nu-mi place să mă afișez.

Hobby
Mașinile, dar în ultima vreme am tot stat prin cantonamente și abia mai apuc să conduc. Mi-am cumpărat anul trecut un BMW 520, care cred că mi se potrivește. Este o mașină puternică, așa cum sînt și eu.



"În 1997 am fost în probe la Auxerre"

- Ai avut o carieră destul de zbuciumată.
- Am schimbat multe echipe, dar nu din vina mea. Cred că am avut și un pic de ghinion. În 1997, după un turneu cu tineretul lui Dinamo, m-au remarcat cei de la Auxerre și m-au chemat la ei, împreună cu Necșulescu, care a fost și pe la Sportul, și Gheorghe, care acum joacă la Urziceni. Aveau o bază de antrenament uriașă, cu terenuri perfecte. Pe noi ne-au cazat în minihotelul de acolo și ne-au integrat în programul de antrenament al echipei de tineret. Am fost coleg cu Djibril Cisse, acum la Liverpool, care era la juniori și Kapo, de la Juventus. Ultimul m-a și accidentat și am stat trei luni cu piciorul în ghips.

- De ce nu ai rămas acolo?
- Din cîte ne-au spus ei, Dinamo a cerut prea mult pe noi. Așa că m-am întors în țară și am jucat cîte o jumătate de campionat la Rocar și la echipa a doua a celor de la Foresta Fălticeni. M-am dus apoi la Poli Iași, unde se vroia promovarea, dar dupa o perioadă s-a stricat căruța și nu ne mai primeam salariile. Țin minte că nu mai mîncasem de trei zile și nu aveam nici un leu în buzunar cînd am sunat acasă și le-am spus părinților că mă las de fotbal. Tata mi-a zis să mă urc în tren și să mă întorc la Gura Humorului. M-a dus la un prieten de-al lui, la Vatra Dornei, și doi ani am jucat în Divizia C. Evoluam mijlocaș stînga și eram golgeterul echipei. Pînă m-au văzut cei de la Baia Mare și m-au transferat. Am stat doar un sezon, cînd am cîștigat barajul cu Foresta, dar ne-a luat Bacăul locul în prima ligă. În anul următor, 2002, după vreo zece etape, Dinamo, cu care eram sub contract, m-a trimis la Petrolul.

- Cum ai ajuns la Farul?
- În contractul meu aveam o clauză prin care, dacă nu eram plătit la timp deveneam jucător liber. Nu mi-au plătit o rată și am primit oferta de la Farul. Cred că am costat doar vreo două - trei mii de euro.



"Ar trebui să ni se dea mai multă încredere"
- Cum ți se pare campionatul intern?
- Mulți zic că este slab, dar eu nu sînt de acord. Există jucători de valoare, foarte tehnici, dar poate că ar trebui să muncim mai mult. Să fim puțin nemți. Mai trebuie lucrat la mentalitatea jucătorilor și poate nu ar strica să li se dea mai multă încredere.

- Te-ai gîndit că o să ajungi cu Farul pe podium?
- Nu, chiar dacă avem o echipă bună. Am reușit însă o serie de rezultate bune, în ciuda suspendărilor și a accidentărilor. Acum trebuie să ne menținem în frunte, ceea ce va fi mult mai greu.

- Cum ai primit convocarea printre "tricolori".

- După tot ce mi s-a întîmplat în carieră, nu credeam că voi ajunge vreodată acolo. Este visul oricărui jucător să îmbrace tricoul naționalei. În astfel de momente, trebuie să-ți dai viața pe teren.

- Este echipa națională în criză?
- Am fost în top pentru o perioadă destul de lungă și era normal să vină și un moment de cădere. În plus, am avut ghinion cu atîtea accidentări, iar în fotbal nu mai există echipe mici. De exemplu, cine credea că Albania va învinge campioana europeană, Grecia? Cred totuși că mai sînt șanse de calificare. Totul depinde de jucători și de noul selecționer.

- Ce echipă și ce jucător din străinătate îți plac?
- Sînt un fan al Barcelonei. Ca jucător, mi-a plăcut întotdeauna Hierro, un model pentru orice fundaș.
trei mii de euro.


Mihai Cosmin Pașcovici
Născut pe 12 iunie1978
Debut în Divizia A: 27.10.2001, Petrolul - Ceahlăul 3-0
În Divizia A a jucat la: Petrolul (2001-2002), Farul (2003-prezent)
Meciuri/goluri în Divizia A: 56-6
În sezonul 2004-2005
- 12 meciuri (toate ca integralist)
- o etapă a fost rezervă fără să fie folosit
- o etapă a fost suspendat
- 1.080 de minute jucate
- 3 goluri

Media notelor din Gazetă:
6.25



RATARE!
Niculae ba, Manuciarian da
Golgeterul Rapidului a pierdut șansa să fie transferat de Ajax în favoarea armeanului de 17 ani. 13. 300 km au făcut trimișii lui Ajax pe parcursul a 5 zile pentru a-l urmări pe Niculae la Erevan și Constanța
Ștefan Beldie

După ce la Erevan a scos un rezultat de egalitate și a scăzut dramatic șansele naționalei noastre de a se mai califica la CM din Germania, Armenia a mai dat o lovitură României. Atacantul Rapidului, Daniel Niculae, a fost urmărit de trimișii lui Ajax Amsterdam de două ori pe parcursul a 5 zile, la Erevan și la meciul giuleștenilor de la Constanța.

În capitala Armeniei, Ruud Krol, secundul lui Koeman, nu a putut să-l vadă pe vîrful cotat de Dinu Gheorghe la 20 milioane de euro pentru că Iordănescu nu l-a folosit. La Constanța, Ton Pronk, șeful căutătorilor de talente al clubului batav, a văzut un ratangiu, nu un marcator, un jucător cu o evoluție modestă, nu un înlocuitor pentru suedezul plecat la Juve, Zlatan Ibrahimovici.
Beneficiarul acestei situații a fost atacantul de 17 ani a naționalei Armeniei, Edgar Manuciarian, care, în urma evoluției din partidele acestor preliminarii, dar în special a prestației din jocul cu România, l-a convins pe trimisul lui Ronald Koeman, antrenorul "lăncierilor",.


"Manuciarian dă goluri, nu rateză"
Mihai Stoica, cel care i-a fost secund lui Mihai Stoichiță pe perioada în care acesta a antrenat naționala Armeniei, susține că "Manuciarian are o experineță competițională extraordinară pentru anii săi. A jucat concomitent pentru naționalele under 17,19 și 21 ale țării sale, apoi a intrat în lotul primei reprezentative. Olimpique Marseille a vrut să-l cumpere și ea. E diferit de Niculae, seamănă mai mult cu Mitea, dar are caltități de vîrf mult mai pronunțate. A, și dă goluri, foarte multe goluri!". / Ștefan Beldie

Soluția Rapidului
Oficialii giuleștenilor încearcă să-i convingă totuși pe olandezi să-și întoarcă privirile spre Nicuale cu ajutorul casetei jocului Rapid - FC Argeș (3-2). În acea partidă Niculae a reușit un hattrick și a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale în tricoul Rapidului. Astfel, este posibil ca unul din trimișii lui Koeman să vadă meciul pe care alb-vișiniii îl vor juca etapa viitoare cu Sportul, pe propriul teren. / Ștefan Beldie



23 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri