SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > APULUM ALBA IULIA: Au renunțat la grevă

Cei șapte greviști, Bumb, Paleacu, Țurcaș, Cotora, Bar, Miclea și Ciobanu au revenit ieri la antrenament. Înaintea ședinței de pregătire, ei au discutat cu antrenorul Alex Pelici preț de 15 minute, la sediul clubului. "Sînteți bineveniți, eu vă aștept la antrenament, pentru că am nevoie în continuare de voi", le-a transmis tehnicianul care nu știe dacă jucătorii vor scăpa de amenzi:

"Nu știu cum vor decurge lucrurile, pînă cînd băieții nu vor discuta și cu președintele". Greviștilor le expirau azi certificatele medicale.

"Deocamdată am decis să ne antrenăm. Așa e mai bine, însă pînă la ora meciului cu Farul se mai pot întîmpla multe. Noi cerem să ni se achite integral o rată contractuală. Memoriile pentru a deveni liberi de contract rămîn", a comentat fundașul Codruț Ciobanu. Cei șapte au refuzat să se mai antreneze din 16 noiembrie, invocînd restanțele financiare și nu au fost incluși în lotul ce a făcut deplasarea la Pitești.


"N-am nimic cu ei"

Președintele Viorel Mălușel a primit cu satisfacție vestea revenirii greviștilor în programul echipei. "Ar fi fost excelent să se fi răzgîndit mai repede. N-am nimic de împărțit cu ei și încă nu m-am decis dacă și cît o să-i amendez, pentru că trebuie să vin acasă și să discutăm", a declarat președintele Viorel Mălușel, aflat la București, el urmînd să se prezinte azi la FRF pentru judecarea memoriilor depuse de Balauru, Ghenți, R. Nicolae și Sîrbu.


23 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri