SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > Poli AEK: Poli fără antrenor

Ultimul insucces din campionat, 2-3 cu Poli Iași, l-a împins pe antrenorul lui Poli AEK Timișoara, Gheorghe Mulțescu, să demisioneze. În avionul de întoarcere de la Bacău, tehnicianul l-a anunțat pe președintele Toni Doboș de intenția sa, invocînd că dorește să producă un șoc la echipă. Deși Doboș l-a sfătuit să se gîndească o noapte asupra deciziei, Mulțescu a rămas neclintit pe poziție, declarînd la "Recursul Etapei" că hotărîrea sa este irevocabilă. Poli e codașa clasamentului.

Ieri, la sediul clubului, Mulțescu și Doboș sau întîlnit la ora 11:46 și au discutat timp de două ore și jumătate termenii despărțirii amiabile, președintele bănățenilor făcînd o ultimă încercare de a-l face pe antrenor să se răzgîndească. Surse autorizate pretind că, din contractul de 40.000 de euro anual, tehnicianul va încasa în jur de 10.000 de euro, salariul pentru cele două luni și jumătate cît a pregătit pe Poli. Apoi, antrenorul și-a făcut bagajele și a părăsit Timișoara, fără a-și mai lua rămas bun de la jucători. Posibilii succesori ai lui Mulțescu pe banca tehnică sînt Basarab Panduru, dorit de majoritatea suporterilor, dar și "secundul" naționalei, Iosif Rotariu.


Zanc asigură interimatul

După demisia lui Mulțescu, antrenamentul de aseară al "alb-violeților" a fost condus de directorul sportiv Călin Zanc și de "secundul" Alin Artimon. De altfel, Zanc și Artimon vor asigura interimatul pentru ultimele două runde, cu Steaua, duminică, și restanța din 5 decembrie cu Sportul. Cei doi se vor consulta și cu președintele Doboș în alcătuirea echipei. "Pînă la iarnă, nu mai aducem pe nimeni. Ce fac acum? Pun antrenor pentru două etape? Nici eu nu știu ce să mai cred de echipa mea. Nu voi sta eu pe bancă", a mărturisit Doboș. "Nu comentez demisia lui Mulțescu. Voi încerca și cred că voi reuși să-i motivez pe jucători de acum înainte'', a explicat Zanc.


EXPRES

REVENIRI y Doi dintre jucătorii accidentați care au absentat o bună perioadă, fundașii Costel Ionilă și Marius Demian au început ieri seară antrenamentele. Ionilă, care a suferit o dublă fractură la tibie, a efectuat alergări ușoare, în timp ce Demian, victimă a unei agresiuni de stradă și operat ulterior la nas, s-a antrenat cot la cot cu ceilalți colegi.

NICOLIȚĂ y Internaționalul de tineret este ușor accidentat, acuzînd dureri la mușchii fesieri. "Nu e nimic grav, am simțit dureri după meciul de la Iași'', a spus Bănel Nicoliță.

PROBE y La ședința de aseară au participat doi jucători noi. Fundașul Alin Luca, de la "satelitul'' CFR Timișoara, a fost cerut de "secundul'' Alin Artimon, iar juniorul Iasmin Latovlevici, fundaș stînga, de la BC Golf, a fost adus de procuratorul FIFA Florin Iacob.


Bălace regretă demisia lui Mulțescu

Căpitanul timișorenilor, Silviu Bălace, a comentat ieri demisia antrenorului Gigi Mulțescu. "Nu e asta cea mai potrivită soluție, am mai spus-o. Schimbările de antrenori la Poli au avut o influență negativă'', a spus Bălace. Regretele îl macină și pe fundașul Romeo Ciobanu, eliminat în partida cu Iașiul în minutul 18. "Îmi pare rău că a ieșit rău la finalul meciului, o înfrîngere și demisia domnului Mulțescu. Îmi cer scuze față de domnul Doboș și față de jucători. Mă simt responsabil vizavi de înfrîngere'', a spus Ciobanu. "Rămîne de văzut dacă demisia lui Mulțescu e spre binele echipei. Sînt două meciuri pe teren propriu și sper să luăm șase puncte'', a spus și Bătrînu.


"M-am aruncat cu capul în laț"

Mulțescu regretă acum că a preluat pe Poli după plecarea lui Țiți Dumitriu din startul campionatului

- A rămas definitivă hotărîrea dumneavoastră?
- Da, a rămas definitivă. Vreau să fie o decizie care să ajute Poli, nu numai de ochii lumii. Este un moment de criză, s-au pierdut trei meciuri la rînd. Echipa a jucat, dar nu a putut mai mult, au apărut aceleași caracteristici: greșeli în apărare și ratări. Am ales să schimb un om, nu se poate să schimb 20 de oameni.

- Care sînt motivele demisiei?
- În plan personal, îmi reproșez că nu am reușit să îi fac pe jucători să nu mai greșească atîta. Au mai fost unele momente de criză, de lipsă de inspirație, pe care nu le-am gestionat corect. Apoi, unele schimbări în meci au adus un plus, alteori însă nu, asta îmi reproșez.

- Există regrete vizavi de plecare?
- Regret pentru că am venit în momente grele. Cred că am dat dovadă de caracter cînd am luat echipa într-o astfel de situație. M-am jucat cu cariera mea. Trebuie să am grijă de imaginea mea, pe care mi-am creat-o cu muncă. M-am aruncat cu capul în laț, înainte de a analiza cu grijă consecințele. Regret că am venit din nou la Poli.

- Vă mai întoarceți la Timișoara?
- Am venit cu gînduri mari, să gestionez situația de criză. Nu renunț la ideea de a reveni, dar mai trebuie să treacă un timp. Uitarea e ca un balsam. Timișoara merită o echipă mare.


Bilanțul lui Mulțescu

10 3 2 5 11-17 11 puncte

Locul lui Poli în clasament
16. Poli 13 3 2 8 14-25 11 (-7)


4 antrenori a avut Poli de la startul turului. Basarab Panduru a părăsit echipa cu 5 zile înainte de primul meci cu CFR Cluj (1-2), apoi Dumitru Dumitriu a pregătit Poli două etape, cu CFR Cluj și FC Național (1-4). În fine, Călin Zanc a condus echipa de pe bancă cu FCM Bacău (1-2), iar Mulțescu a antrenat Poli timp de 10 etape.


23 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri