SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > EXTRA FOTBAL
EXTRA FOTBAL
Aparut in ziua de Miercuri 24 Noiembrie 2004

O nouă victorie pentru LPS Slatina

 

VOLEI (M). Formaţia de volei masculin LPS Slatina a obţinut o nouă victorie în Campionatul Naţional de Volei al Cadeţilor, consolidându-şi poziţia de lideră în clasamentul seriei. Voleibaliştii olteni s-au impus cu 3-1 în faţa formaţiei CSS Timişoara, după un joc frumos, care a fost la discreţia lor, oaspeţii din Banat nepunându-le mari probleme. În clasament, slătinenii se află pe primul loc, fiind urmaţi de CNMV Râmnicu Vâlcea şi de CSS Craiova, în această ordine. În etapa următoare, ultima a returului înaintea turneelor semifinale, LPS Slatina va întâlni pe teren propriu, pe 5 decembrie, gruparea CSS Oţelul Roşu. (G. T.)

Cupa “1 Decembrie”, la Slatina

 

VOLEI (F). Patru echipe de volei feminin din Oltenia - CSS Slatina, LPS Slatina, LMP Râmnicu Vâlcea şi CSV Nicolae Titulescu Craiova - vor participa în perioada următoare la o interesantă competiţie de volei, intitulată Cupa “1 Decembrie” 2004. Aceasta se va desfăşura pe parcursul a patru etape, prima urmând să aibă loc la Slatina, în sala LPS, a doua la Râmnicu Vâlcea, cea de-a treia la Craiova, iar ultima tot la Slatina şi tot în sala LPS. Echipa câştigătoare va fi recompensată cu premii în bani, diplome şi cupe. (G. T.)

 

Mobi Mătăsaru pleacă în SUA

 

Handbal (F). Masorul echipei feminine de handbal Oltchim, Mobi Mătăsaru, a părăsit formaţia vâlceană, urmând să plece în Statele Unite. Renumit pentru colecţia impresionantă de elefănţei, care cuprinde câteva sute de exemplare adunate de prin toate colţurile lumii, Mobi vrea să profite de cele şase luni de viză de şedere în SUA care i-au mai rămas. În locul său, masor la Oltchim Râmnicu Vâlcea va fi antrenorul de lupte Emil Guiu, soţul portarului echipei, Stăncuţa Guiu, care are atestat în domeniu. (A. G.)

Laura Badea s-a retras

 

SCRIMĂ. Ieri, în cadrul unei festivităţi desfăşurate la Complexul Militar şi de Protocol “Haiducul”, din Capitală, a avut loc retragerea din activitatea competiţională a scrimerei Laura Cârlescu-Badea. În vârstă de 34 de ani, Badea a fost legitimată la Clubul Sportiv al Armatei, Steaua Bucureşti. Laurei Badea i-au fost înmânate plachete omagiale de Octavian Morariu (COR), George Boroi (CSA Steaua) şi Cătălin Zisu (M. Ap. N.). (I. C.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri