SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > “Demisionam dacă nu câştigam!”
“Demisionam dacă nu câştigam!”
de ADI GEORGESCU
Aparut in ziua de Miercuri 24 Noiembrie 2004
“Demisionam dacă nu câştigam!”• Antrenorul lui CET Govora, Doru Moise, a dezvăluit în premieră că intenţiona să părăsească formaţia olteană, dacă echipa sa pierdea meciul cu ICIM Arad, de pe teren propriu

Lui Doru Moise i-a trecut glonţul pe la ureche în timpul meciului cu ICIM Arad

 

 

Dacă nu câştigam, renunţam. Nu înţeleg de ce nu aplică în joc ce facem la antrenamente şi de ce nu respectă indicaţiile mele. Poate le apasă obiectivul, locul trei, sau poate atâta pot. Jocul nostru nu se mai leagă ca în sezonul trecut şi nu ştiu de ce.

Doru Moise, antrenor CET Govora

 

Antrenorul echipei feminine de baschet CET Govora, Doru Moise, a dezvăluit că ar fi renunţat la banca tehnică a formaţiei sale, dacă echipa pe care o pregăteşte nu ar fi învins sâmbătă, în etapa a VI-a a Diviziei A, pe ICIM Arad. CET-ul a remontat o diferenţă de 19 puncte în favoarea ICIM-ului, la mijlocul sfertului trei, câştigând cu 76-69, şi a urcat pe locul trei în clasament.
Deşi oficialii ICIM-ului au acuzat după meci arbitrajul şi au declarat că vor depune memoriu la federaţie, Doru Moise a precizat caustic: “Când conduci cu 19 puncte cu 12 minute înaintea finalului şi pierzi, eşti un antrenor slab. Trebuiau şi ei să justifice cumva înfrângerea şi au dat vina pe arbitraj. Am văzut caseta, au fost greşeli în număr egal în defavoarea ambelor echipe, în nici un caz arbitrajul nu a influenţat rezultatul. În sezonul trecut, noi am fost furaţi ca în codru şi nu am făcut nici un memoriu”.
Altfel, tehnicianul vâlcean nu este mulţumit de evoluţia echipei. “Dacă nu câştigam, renunţam. Nu înţeleg de ce nu aplică în joc ce facem la antrenamente şi de ce nu respectă indicaţiile mele. Poate le apasă obiectivul, locul trei, sau poate atâta pot. Jocul nostru nu se mai leagă ca în sezonul trecut şi nu ştiu de ce. Cred că nu am schimbat nimic în rău în jocul echipei, am făcut tot ceea ce am reuşit cu succes la alte formaţii. Poate este vorba de legătura dintre fete, chiar dacă aparent nu se simte nimic”, a declarat Doru Moise, făcând aluzie la atmosfera din sânul echipei.

Moise, supărat pe Cristina Duma şi Coca Niţulescu-Bârzan

Altfel, tehnicianul vâlcean este nemulţumit de randamentul unor jucătoare de bază din sezonul trecut. “Nu au nici un motiv să joace mai slab, se antrenează la fel ca în sezonul trecut, am discutat cu ele, nici eu, dar nici ele, nu înţelegem ce se întâmplă”, a comentat Moise, referindu-se la Cristina Duma şi la Coca Niţulescu-Bârzan.
“Dacă în meciurile trecute măcar ne-am apărat bine, la partida cu ICIM-ul, timp de 47 de minute nu am mai reuşit nimic în apărare. Le-am cerut să blocheze aruncările de trei puncte şi n-au făcut-o, nu înţeleg de ce. La meciurile cu miză, jucătoarelor le este frică să joace”, a răbufnit Doru Moise.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri