SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-24 > Tibi Lung este indisponibil
PANDURII TG. JIU
Tibi Lung este indisponibil
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Miercuri 24 Noiembrie 2004
Tibi Lung este indisponibil • Probleme de lot la Pandurii, după ce Mihai Nicolae a fugit, Arcanu, Neguţ şi Lung s-au accidentat, iar Nica s-a operat

Având o problemă la genunchi, Tibi Lung nu va mai apăra poarta “pandurilor” în ultima etapă a turului

 

Pandurii la Comisia de Disciplină

 

Astăzi, reprezentantul echipei Pandurii în relaţia cu FRF, Ion Ţambu, a fost convocat la Comisia de Disciplină pentru a justifica acuzaţiile aduse forului fotbalistic în programul de meci. La jocul dintre Pandurii şi Dinamo II, crainicul stadionului “Municipal”, Manole Băloi, acuzase toate structurile fotbalului că ar avea ceva împotriva promovării echipei din Tg. Jiu. Între timp, conducerea de la Pandurii a comunicat că l-a dat afară pe colaboratorul care a adus prejudicii de imagine, dar federaţia s-a autosesizat asupra celor scrise. O copie după cele apărute în programul de meci a solicitat şi CCA, în program fiind acuzată şi conducerea arbitrilor români. Ieri oficialii de la Pandurii se aşteptau la o amendă de 1.000 de dolari pentru cele scrise.

 

Portarul Tibi Lung va fi indisponibil pentru partida din ultima etapă a turului. Lung a acuzat dureri la genunchi după meciul de sâmbătă, el fiind reţinut de medic să mai intre la joc până nu se va rezolva problema medicală.
 - De un an de zile de când a venit la Pandurii, Lung nu a lipsit de la nici un antrenament, el fiind de fapt titular în majoritatea partidelor. Doar pe finalul campionatului trecut în poarta gorjenilor a intrat Robert Bălăeţ, în perioada respectivă Emil Săndoi rulând toţi fotbaliştii din lot.
 - Ieri Lung s-a pregătit separat de restul colegilor, pentru că acuza dureri din cauza terenurilor pe care a evoluat în ultima vreme: “Eu nu cred că voi putea evolua sâmbătă, pentru că am probleme cu cartilagiul piciorului drept şi a început să mă doară tot mai rău. Mă voi consulta şi cu medicul şi rămâne de văzut. E o problemă mai veche la mine, doctorul meu o ştie foarte bine, şi trebuie neapărat să fac fizioterapie. Mă voi consulta cu medicul şi vom stabili să fac ce e mai bine pentru mine, pentru că avem un campionat lung în faţă şi n-aş vrea să ratez returul”.
 - Portarul titular al “pandurilor” în toate meciurile din acest tur a mai adăugat că are mare încredere în colegii săi pentru meciul de sâmbătă şi mai ales în portarul de rezervă: “Sunt convins că prietenul şi colegul meu Bălăeţ va face un meci bun şi că noi vom câştiga la scor”, a afirmat Lung-junior.
 - În afară de Lung, vor lipsi din lotul oltenilor Neguţ şi Adrian Arcanu, acesta din urmă nefiind diagnosticat cu ruptură de ligamente, ci doar cu o entorsă.
 - Nica s-a întors şi el la Târgu Jiu, după operaţia la ligamente, dar deocamdată este în perioada de refacere.
 - Din lotul lui Emil Săndoi mai lipseşte Mihai Nicolae, care a declarat vineri că pleacă definitiv de la Pandurii. Deocamdată conducerea nu a putut preciza care este situaţia lui Nicolae, vicepreşedintele clubului, Viorel Temelescu, declarând că fotbalistul nu a anunţat pe nimeni despre intenţiile sale.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri