SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Copos: “Sînt furios”
Copos: “Sînt furios”
Există deja un scurtcircuit între echipă și patron, iar meciul care va urma cu Sportul capătă o importanță capitală atît pentru antrenor, cît și pentru jucători. Apele s-au învolburat la Rapid și indiferent de ce s-ar spune există deja un scurtcircuit între echipă și George Copos. Este clar că patronul nu este mulțumit de ceea ce se întîmplă. Nu-l interesează faptul că giuleștenii au învins în acest tur Steaua, Dinamo și Național. Mai pregnant îi apare în minte eliminarea din Cupa României. Nu ține cont de venirea lui Aliuță, dar plînge după Ziyati. Copos e patron, el dă banii și, deși se declară a fi doar un suporter, vorbele lui au greutate înzecit mai mare decît amenințările lui Corsicanu’. Ultima reprezentație penibilă a Rapidului s-a desfășurat la Constanța, iar Copos regretă că a trebuit să fie martor la o asemenea înfrîngere. “Nu sînt supărat, sînt chiar furios de ceea ce am văzut sîmbătă seară. Și eu, și sutele de suporteri rapidiști care au venit la meci am realizat că am bătut drumul degeaba pînă la Constanța. Nu se pune problema înlocuirii lui Răzvan, dar echipa nu joacă nimic. Și pentru a nu fi acuzat că fac presiune artificială, uitați-vă la declarația mea pe care am dat-o încă după prima etapă de la Iași (n.r. - «Dacă jucăm așa, nu avem cum să cîștigăm campionatul»)”, a precizat ieri patronul alb-vișiniilor. Situația este apăsătoare mai ales pentru antrenorul Răzvan Lucescu, pentru că, pînă la urmă, deși sînt considerați principalii vinovați, jucătorii au trecut prin perioade și mai grele - vezi perioada Dan Petrescu -, astfel că tînărul tehnician are nevoie neapărat de un rezultat favorabil vineri, cu Sportul Studențesc.

“Labilitate psihică”
Răzvan Lucescu pune evoluțiile proaste din deplasare ale echipei sale pe seama unor probleme de ordin psihic. “Avem o labilitate, o teamă amplificată și de conjunctura care a existat înaintea fiecărui meci”, a precizat antrenorul giuleștean. După meciul cu Farul, el nu le-a mai spus nimic jucătorilor săi, deși unii susțineau că ar fi trebuit muștruluiți zdravăn după prestația lamentabilă de pe teren.

S-au împrăștiat precum potîrnichile
Craiova - Rapid 2-0. Farul - Rapid 2-0. În Oltenia, jucătorii giuleșteni au zăbovit mai mult pînă să ajungă la dușuri. Aveau de reproșat prestația arbitrului Marian Salomir. La Constanța au fugit ca potîrnichile, fără să scoată vreo vorbă. Singurul care a avut curajul să caracterizeze prestația foarte slabă avută de Rapid a fost Dolha: “Nimeni nu-și explică de ce nu se cîștigă în deplasare. Am încercat toate metodele. Am fost și la biserică. Dar tot nimic”, a spus supărat Ema. Ieri, telefoanele mobile erau moarte. Marius Măldărășanu, singurul care a răspuns, a declarat: “Prima repriză a fost cea mai slabă din acest campionat. A doua repriză am mai jucat ceva. Oricum, șanse la obiectiv mai sînt. Poate vom juca bine afară, în retur, cînd vom întîlni contracandidatele la ele acasă”. Suporterii alb-vișiniilor au renunțat la Constanța să-și mai încurajeze favoriții după ce aceștia au încasat primul gol. “Vom vedea la iarnă ce transferuri face conducerea. Sperăm ca cel puțin jumătate din echipă să fie pusă pe liber”, a precizat liderul galeriei, Gigi Corsicanu.

Metamorfoza
Pentru o echipă cu pretențiile Rapidului este mai mult decît curioasă metamorfoza produsă între două etape disputate. Dacă în fața propriilor suporteri giuleștenii au demonstrat o forță extraordinară, capabilă să întoarcă soarta meciului și în cazuri extrem de grele, pe teren ostil aceiași jucători se zbat ca peștele pe uscat. Aceasta este mentalitatea unei echipe mici, fotbaliștii trupelor obișnuite cu meiocritatea făcîndu-și planul să-și ia primele de joc la meciurile de pe teren propriu, pentru ca în deplasare să nu conteze deloc. Iar ceferiștii bucureșteni nu demonstrează cu nimic că nu gîndesc la fel. Supărător pentru fanii lor este cu atît mai mult atitudinea de care dau dovadă departe de Podul Grant, favoriții lor dovedind pe teren că au plecat capul de la primul fluier al arbitrului, iar înfrîngerea nu poate veni decît ca o consecință logică. Iar o echipă care de “afară” n-aduce puncte n-are nici față de campioană. Vizibil deranjat de modul în care i se pun în practică ideile, Răzvan Lucescu a dat subtil de înțeles că în pauza competițională se poate lua în calcul și o despărțire. Constănțenii sînt exact opusul “vișiniilor”. Fără pretenții, cu un lot mai mult decît subțire numeric, marinarii reușesc însă minuni. “Grigoraș, cel mai tare din oraș“ a găsit modalitatea de a crea o echipă în adevăratul sens al cuvîntului, care poate fi catalogată drept revelația turului. Cum forța colectivă este principalul atu al celor de la Farul, declarația patronului Bosînceanu care a spus că nu vrea la echipa sa jucători de la Rapid nu trebuie privită ca o glumă. Tot așa cum n-o să ni se mai pară un banc bun dacă singura formație care va putea duce trena Stelei va fi cea de pe malul mării.

2.800 $ pentru “marinari”
Luna noiembrie a fost una fructuoasă din punct de vedere financiar pentru elevii lui Petre Grigoraș. Ei trebuie să încaseze 800 de dolari pentru victoria de la Bistrița, tot atît pentru succesul de la Galați în Cupă, iar pentru rezultatul obținut în dauna Rapidului vor avea parte de un bonus special. Astfel, deși aveau promiși 800 de “verzișori” pentru o victorie în meciul cu giuleștenii, patronul Gheorghe Bosînceanu a intrat în vestiarul echipei la finele partidei și i-a anunțat pe jucători că prima va fi mărită cu 400 de dolari. La începutul lui decembrie, “marinarii” vor trece pe la casierie pentru a-și primi banii.
florin.marian@prosport.ro
sorin.ion@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri