SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Gloria, mereu înjurată
Gloria, mereu înjurată

Cînd Gloria pune probleme în Capitală, este înjurată la fel de mult ca atunci cînd stă liniştită. Cei 500 de spectatori prezenţi în Regie i-au reproşat lui Cîrstea că a venit să ia puncte de la cei amărîţi, în vreme ce la masa bogaţilor se ploconeşte. În acest context, dăruirea lui Iftodi sau a lui Coroian a fost percepută drept lipsă de bun-simţ şi chiar de fair-play.
Oaspeţii s-au apărat hotărît pe două linii bine definite, lăsîndu-l în faţă doar pe Negrean să se descurce cum o şti. Acesta a reuşit prima fază de fotbal a meciului în minutul 49, cînd a driblat scurt în careu, a scos mingea pentru Costin, a cărui bombă a fost dezamorsată de Stăncioiu. A fost un fel de ceas deşteptător pentru studenţi, care, obligaţi să desfacă o apărare aglomerată, n-au mai reuşit să facă deloc spectacol. Aparenţele au fost salvate de Gigel Bucur (54), care i-a luat faţa “jandarmului” său, Rus, şi a şutat violent în poartă mingea centrată perfect de Tibi Bălan.
În loc să se retragă şi mai mult, aşa cum o face de obicei cînd este condusă în Bucureşti, Gloria a sfidat din nou spectatorii, alergînd disperată după egalare. N-a fost să fie, ba, mai mult, ardelenii au fost la un pas să ia şi al doilea gol în minutul 90, însă Bucur a irosit penalty-ul acordat de Lajos, care l-a şi eliminat la aceeaşi fază pe Cîmpeanu.

“Burebista” a înjurat arbitrul

În minutul 89, la o minge în careul Gloriei, portarul Cîmpeanu a reţinut balonul în braţe, însă cu piciorul l-a lovit pe Oae, arbitrul Tiberiu Lajos dictînd penalty şi eliminarea lui Cîmpeanu. În drum spre vestiare, “Burebista” l-a înjurat ca la uşa cortului pe “central”: “Bă, da’ idiot mai e arbitrul ăsta f...-l în gură. Să vezi ce-i fac, că şi aşa mă las de fotbal”, a izbucnit Cîmpeanu.
marius.pantaie@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri