SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Badea s-a răzgîndit
Badea s-a răzgîndit
Consiliul Local Craiova l-a convins pe managerul general să rămînă pe bancă pentru ultimele două jocuri oficiale din acest an. La finalul partidei cu Dinamo, Pavel Badea a spus că intenționează să-și dea demisia, urmînd ca luni (n.r. - ieri) să dea un răspuns. După o lungă discuție cu reprezentanții Primăriei, Bădiță a hotărît să rămînă în funcția de manager general pînă la finalul anului. “Am fost la primărie și le-am explicat că, dacă nu se plătește rata la autocar, rămînem fără el, dacă nu se achită urgent suma de 50.000 de dolari pe Frunză, îl pierdem, iar dacă nu se plătesc salariile jucătorilor, riscăm să ne facem de rîs. Nu știu ce a discutat domnul Staicu cu domnul Nedelescu, dar sîntem pe cale să intrăm în colaps. Am hotărît să rămîn la Universitatea pentru următoarele două meciuri, pentru că altfel ar însemna să dau dovadă de lașitate. Nu trebuie să disperăm, pentru că mai sînt 16 etape de disputat, iar Universitatea a trecut prin momente și mai grele. Atît poate în acest moment, s-a văzut că la meciul cu Dinamo ne-am dorit să cîștigăm”, a declarat Pavel Badea. Acesta a mai afirmat că nu are absolut nimic de reproșat jucătorilor săi și că nu se gîndește la ce va face din iarnă. “Eu nu particip la nici o negociere, cu nimeni. Mă gîndesc doar să salvez sezonul dezastruos al Științei. Între locurile 15 și 10 este o diferență de cîteva puncte și nu cred că Universitatea va retrograda. Cîștigăm la Oțelul, ne calificăm în semifinalele Cupei României și putem spune că intrăm în iarnă un pic mai liniștiți”, a mai precizat Badea. Consiliul Local îl va aduce după partida cu FC Argeș pe Sorin Cîrțu pe postul de antrenor principal.

"De experiența lui Pavel Badea are nevoie orice echipă din fotbalul românesc. A demonstrat că poate conduce de unul singur un club cum este Universitatea Craiova. Era obligatoriu să rămînă în funcție" (Antonie Solomon, primar Craiova)

Iar se schimbă lotul
Știința este aproape de a-i pierde în iarnă pe jucătorii săi reprezentativi, Guso, Daouda, Pleșan și Njock. Noua conducere a Științei trage cu dinții de jucătorii importanți, dar fără prea mari rezultate. Negocierile pe care le-au purtat sîmbătă reprezentanții Consiliului Local cu Adnan Guso nu au dus la nici un rezultat. Primarul Antonie Solomon și viceprimarul Gheorghe Nedelescu l-au asigurat pe bosniac că-i vor plăti la zi contractul actual pe următoarea perioadă, însă i-au cerut să renunțe la clauza prin care devine liber dacă pleacă Staicu. Bosniacul a cerut timp de gîndire, susținînd că așteaptă încheierea campionatului: “Am foarte multe oferte, însă sînt sub contract cu Știința. Avem două meciuri importante, cu Oțelul și cu FC Argeș, după care mai discutăm”. Guso are oferte din Grecia, Ucraina, Rusia și Turcia, la meciul de duminică seară patru impresari străini fiind prezenți pe “Ion Oblemenco” pentru a-l urmări la lucru pe fostul internațional bosniac. În afara lui Guso, mai mult ca sigur Pleșan, Bundea, Daouda și Njock își vor găsi angajamente în străinătate, iar conducerea Universității va fi nevoită să investească în transferuri în iarnă. Primarul Solomon a și dezvăluit cîteva dintre țintele echipei: “Mi-i doresc pe Gabi Popescu, Marius Sava, Corneliu Papură și un atacant valoros. Sper să reușim să-i păstrăm și pe actualii fotbaliști de top din lotul nostru”. Noul antrenor, Sorin Cîrțu, i-ar putea aduce pe trei dintre elevii săi de la Oțelul, Ștefan Nanu și Augustin Călin, plus Gigi Rohat.
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro
cristi.stancescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri