SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Scandal marca Oltenia
Scandal marca Oltenia

Înainte cu zece minute de finalul întîlnirii de aseară, Claudiu Niculescu s-a trezit lîngă el cu un suporter oltean, care i-a aruncat în față cu un fular avînd însemnele Universității. Poștașul, cum este cunoscut înfocatul suporter al Științei, nu a apucat să schițeze nici un gest, deoarece Mihalcea l-a călcat în picioare. “Culmea că îl cunoșteam pe acel suporter, mi-a fost prieten cînd eu jucam la Craiova. Nu mă așteptam la așa ceva, asta înseamnă că sînt iubit încă de public. Cînd v-am spus că am soarta lui Figo nu m-ați crezut. Oricum mi-ar părea rău ca Universitatea să retrogradeze, dar nu cred că se va întîmpla acest lucru”, a declarat Niculescu.
Rugat să comenteze imediat după meci, Mihalcea nu a spus nimic, decît a făcut ironic cu ochiul. Poștașul, care este tatuat pe tot corpul cu simbolurile Universității Craiova, a fost arestat aseară, el riscînd o amendă între 5 și 20 de milioane. La conferința de presă, antrenorul Ioan Andone a urlat la reprezentanții mass-media. “Nu-mi cereți mie să dau explicații. Nu comentez acest gest și gata”, a declarat Andone, care a părăsit sala de conferințe, făcîndu-i pe jurnaliști panarame.

Adrian Mihalcea trebuia eliminat

Observatorul Adrian Porumboiu este de părere că atitudinea avută de Adrian Mihalcea trebuia sancționată cu un cartonaș roșu. “Era de datoria jandarmilor ca respectivul suporteri să nu poată intra în suprafața de joc. Dar, totuși, gestul lui Mihalcea, care a sărit cu picioarele pe el trebuia sancționat cu eliminare”, ne-a declarat fostul mare arbitru.

Pavel Badea a demisionat

Managerul general al Universităţii, Pavel Badea (foto), şi-a anunţat demisia după jocul cu Dinamo, motivînd că i-a căzut foarte greu înfrîngerea în faţa “cîinilor roşii”. “Pentru moment aceasta este decizia mea. Să-i întrebaţi pe specialiştii echipei care sînt buni pentru cele două etape. Acum mi-e foarte greu să mai spun ceva, aşa că sînt foarte obosit şi vă rog frumos să mă lăsaţi în pace. Pentru moment asta gîndesc eu”, a declarat Pavel Badea. Managerul general a evitat astfel să-şi întîlnească naşul, Sorin Cîrţu, la Galaţi şi nu a făcut nici un comentariu la adresa viitorului antrenor cu excepţia unei urări: “Sper ca viitorul technician să reuşească mult mai multe pentru a aduce Craiova acolo unde îi este locul.

Cîrţu a fost la meci şi va prelua Ştiinţa

Sorin Cîrţu a fost prezent în tribuna oficială pentru a vedea jocul viitorilor săi elevi, el urmînd să fie instalat în funcţia de antrenor al Ştiinţei în proporţie de 90%. Tehnicianul a evitat să facă vreo declaraţie, motivînd că în acest moment se află într-o situaţie delicată, mai ales că în etapa următoare va întîlni cu Galaţiul formaţia craioveană.

Daouda şi Guso pleacă la iarnă

La finalul partidei cu Dinamo, vedetele Universităţii, portarul Adnan Guso şi fundaşul Mariko Daouda, au stat minute bune de vorbă cu impresarul care i-a adus la Ştiinţa, italianul Roberto Barbagallo. Deşi Gheorghe Nedelescu şi primarul Solomon au purtat înainte de meci o discuţie cu cei doi jucători pentru a-I convinge să rămînă la Craiova, chiar dacă Dinel Staicu a renunţat la echipă, cei doi fotbalişti nu au fost de acord ,aşa că mai mult ca sigur Guso şi Daouda vor părăsi Bănia din iarnă.
narcis.drejan@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri