SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > “Derbedeu, dar fotbalist”
“Derbedeu, dar fotbalist”
Marocanul Nourredine Ziyati se miră că numele lui mai provoacă încă scandaluri în Giulești și îi dă replica președintelui Dinu Gheorghe. Incredibil, deși nu mai joacă la Rapid, Nourredine Ziyati este din nou în centrul atenției, numele său fiind pe buzele conducătorilor rapidiști. “Dacă e să-i reproșez ceva lui Răzvan e că a renunțat la Ziyati”, spunea Copos după meciul de la Constanța. “Ce performanțe a avut Ziyati la Rapid?”, i-a răspuns Răzvan Lucescu. Dinu Gheorghe a amplificat însă polemica pe tema Ziyati, declarînd duminică seară, într-o emisiune televizată, lucruri grele la adresa marocanului. “Să se știe o dată pentru totdeauna cine era Ziyati cu adevărat. Declar acum public că era un derbedeu! Stăteam și îl adunam din toate barurile, de aceea, cînd am venit președinte la Rapid, am decis să-l dăm afară”, a afirmat președintele giuleștean. Fotbalistul marocan a rămas surprins cînd a auzit că deși joacă de luni bune în Rusia, numele său mai provoacă încă valuri prin România. “Mă mir că Vamă spune asemenea lucruri despre mine. Eu am plecat în liniște și n-am făcut scandal. Mă poate considera derbedeu, ce vrea el, dar cînd intram pe teren jucam fotbal. Nu e el în măsură să-mi dea lecții (n.r. - moment în care a aruncat o înjurătură în limba engleză: “Fuck him!”). Nici eu nu-l consider pe el un președinte bun. Giovani venea la birou la opt dimineața și pleca la opt seara, în timp ce el venea la cinci și pleca după un sfert de oră”, a replicat actualul jucător al echipei rusești Amkar Perm.

Cel mai bun fotbalist străin
Ziyati s-a transferat în septembrie la Amkar Perm, o echipă modestă din campionatul Rusiei. A plecat pentru că n-a avut de ales, viața sa extrasportivă nefiind acceptată de președintele Dinu Gheorghe și de antrenorul Răzvan Lucescu. Copos a fost singurul care l-a plăcut și chiar a avut o tentativă de a-l face să se răzgîndească pe Lucescu jr, dar a fost refuzat. Acum, Ziyati se află cu Amkar pe locul 11 în campionat, și pe 3 noiembrie a fost votat cel mai bun fotbalist străin ce a jucat pînă acum la Perm.

Copos taie din buget
Patronul echipei din Grant, George Copos (foto), a fost umilit în ultima etapă cînd echipa sa a fost depășită categoric de formația lui Petre Grigoraș, cu 2-0. “Sînt furios”, declara după partidă boss-ul giuleștenilor. După multe săgeți trimise atît spre jucători, cît și spre antrenor, oficialul rapidist s-a gîndit să treacă și la micșorarea bugetului, după ce a declarat în nenumărate rînduri că alb-vișiniii sînt depășiți de cluburi care au la dispoziție sume mult mai mici. George Copos vrea să reducă bugetul de la patru milioane de dolari anual la trei milioane de dolari, astfel încît rapidiștii să ajungă mai aproape de echipele “sărace” care reușesc să împiedice Rapidul în acest campionat. Hotărîrea ar putea fi luată chiar dacă președintele Dinu Gheorghe preciza că banii din vistieria clubului trebuie să se înmulțească, deoarece Rapidul va participa, la anul, în cupele europene. După ce s-a luat de Răzvan Lucescu pentru că acesta nu l-a ținut pe marocanul Ziyati la echipă, lăsînd să se înțeleagă că ar vrea să scape de tehnician, patronul George Copos a ținut să precizeze că toate declarațiile au fost făcute sub impresia înfrîngerii de pe litoral. “Eu am spus după meciul de la Constanța niște lucruri la cald. Eram supărat pentru că pierdusem meciul. Nu se pune problema renunțării la Răzvan acum”, a spus patronul alb-vișiniilor.
florin.marian@prosport.ro
daniel.vlad@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri