SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > S-a strîns lațul pentru Comisar
S-a strîns lațul pentru Comisar
După ultima ispravă a trupei lui Ion Moldovan în Trivale, 1-1 cu Apulum, zilele Comisarului pe banca tehnică a alb-violeților par a se apropia de sfîrșit. Cel mai puternic susținător al tehnicianului, președintele Consiliului Județean Constantin Nicolescu, a admis ieri, într-o conferință de presă, că Argeșul se va despărți de Moldovan. Omul cu cea mai mare influență în clubul din Trivale susține însă că nu a vrut să-l dea afară pe Comisar pentru a nu tulbura apele în sînul echipei. “Nu sînt adeptul măsurilor de forță, mai ales că, după cum sînt stabiliți termenii contractuali între noi, lucrurile pot fi foarte simple. În înțelegerea semnată cu Moldovan stă scris că dacă la finalul turului echipa se află mai jos de -4 la «adevăr», antrenorul își pierde postul. Acum echipa e la -6, deci nu e nevoie de nici o demitere”, a declarat Nicolescu, care, pesemne, nu crede că elevii lui Moldovan ar putea învinge în ultima etapă pe terenul lui Dinamo pentru a ajunge la -3. De aceea, conducătorul argeșean se gîndește la un nou antrenor.
“Pe lista noastră sînt toți tehnicienii care nu sînt sub contract în acest moment. Ni l-am dori mult pe Mircea Rednic, dar și pe Mihai Stoichiță” (a încheiat Nicolescu)

Ion Moldovan mai speră
Deși ieri-dimineață Ion Moldovan susținea că nu fusese anunțat de o eventuală încheiere a conturilor cu FC Argeș, tehnicianul se aștepta la o despărțire. “E posibil ca zilele acestea să mi se comunice că nu mai sînt dorit la echipă.
Dar, dacă ne vom califica în semifinalele Cupei și vom scoate măcar un punct la Dinamo, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe. Oricum, îmi pare foarte rău că nu i-am făcut fericiți pe oamenii de excepție de la echipă, cum ar fi domnul Nicolescu”, a declarat Comisarul.

"Dacă la încheierea turului echipa este mai jos de -4 la «adevăr», contractul dintre FC Argeș și Ion Moldovan se reziliază de drept" (Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș)

"Eu oricum nu-mi dau demisia, pentru că mi se pare un gest de lașitate să las echipa la greu" (Ion Moldovan, antrenor FC Argeș)
marius.popeanga@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri