SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Furia suporterilor
Furia suporterilor
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Marti 23 Noiembrie 2004
Furia suporterilor• Golul marcat de Mărgăritescu în repriza a doua a fost detonatorul ce a declanşat nebunia din tribune

Galeria Universităţii a realizat la meciul cu Dinamo, de duminică, cea mai frumoasă coregrafie din ultimii ani.

 

 

Înaintea partidei cu Dinamo suporterii au făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru a crea o atmosferă infernală în tribunele stadionului “Ion Oblemenco”, în primul rând prin confecţionarea a 20.000 de steguleţe (coregrafie unică în România). De asemenea, s-au realizat inscripţionarea unui mesaj de coregrafie pe care se putea citi “Albastrul din inimile noastre este mai mare decât al cerului şi al mărilor la un loc” (220 de metri, o altă premieră) şi alte câteva zeci de bannere ironice adresate atât galeriei dinamoviste, cât şi conducătorilor clubului din “Ştefan cel Mare”. În repriza secundă, peluza a afişat o a doua coregrafie, din plăcuţe, şi, dacă ţinem cont şi de faptul că “ultraşii alb-albaştri” au cântat cum nu s-a mai cântat pe stadioanele de la noi din ţară, este necesar să recunoaştem că ei şi-au făcut datoria. Poate că era momentul, duminică seara, ca publicul oltean să plece de la stadion cu zâmbetul pe buze, poate era momentul ca bucuria şi satisfacţia să-şi facă loc şi în sufletele fanilor echipei craiovene, dar nu s-a întâmplat aşa. Repriza a doua a adus golul lui Mărgăritescu şi a năruit speranţele de victorie ale suporterilor “Ştiinţei”. Timp de câteva minute s-a aşternut o linişte mormântală şi doar microfonul liderului galeriei mai spărgea tăcerea. În peluză are loc un prim incident între “ultraşi” şi forţele de ordine, cauzat de un suporter dubios, care purta un fular în culorile echipei dinamoviste. În acelaşi timp, înşelând vigilenţa oamenilor legii, «Postaşu’», un oltean fanatic, intră în teren şi se îndreaptă în fugă spre Niculescu, se apropie de acesta şi aruncă spre el cu fularul alb-albastru, ca şi când i-ar fi aruncat în faţă cei “treizeci de arginţi” pentru care a trădat echipa din Bănie. Gestul suporterului a inflamat şi mai mult spiritele în peluză, incidentele continuând minute în şir între forţele de ordine şi membrii galeriei, jandarmii fiind nevoiţi să intervină şi să-i evacueze. “Din cauza asta suferă şi mănâncă bătaie copiii ăştia, că echipa nu le-a adus nici o bucurie în acest sezon”, a izbucnit, la un moment dat, un fan mai vârstnic al Universităţii, privind confruntările din “Peluza Sud”.

 


DECLARAŢII

 

Ioan Andone:
Ştiam că ne aşteaptă o atmosferă ostilă. Suntem mulţumiţi de rezultat, dar şi Universitatea putea să câştige, ţinând cont de ocazia lui Moţi din prima repriză. Incalificabil gestul suporterului craiovean, care a intrat pe gazon să-l bată pe Niculescu. E doar un joc, nu trebuie să se întâmple aşa ceva pe terenul de fotbal.

Claudiu Niculescu:
Mă aşteptam să fiu primit cu fluierături. Nu este prima dată. Mi-ar părea rău să retrogradeze Universitatea, pentru că la Craiova m-am lansat în fotbal. M-am speriat când a venit «Poştaşu’» spre mine să mă lovească cu fularul. Dar nu era nici o problemă, eram pregătit s-o dau parte în parte cu el.

Ionuţ Luţu:
Ne-a lipsit norocul pentru a câştiga. Eu zic că un rezultat de egalitate era echitabil pentru ambele formaţii. Noi am adus echipa în această situaţie, tot noi trebuie s-o scoatem din subsolul clasamentului. Acum nu mai este nimic de făcut, jocul cu Dinamo a trecut şi trebuie să ne agăţăm de ultimul meci, de la Galaţi, şi să cucerim toate cele trei puncte.

Jeremie Njock:
Universitatea a jucat foarte bine în partida cu Dinamo. Păcat că am luat un gol şi nu am putut reveni. Îmi pare rău de acest minunat public, care a creat o atmosferă de vis în tribune.Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri