SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Festival de arte marţiale în Bănie
EVENIMENT
Festival de arte marţiale în Bănie
de AliN VANCEA
Aparut in ziua de Marti 23 Noiembrie 2004
Festival de arte marţiale în Bănie• Timp de două zile, practicanţii artelor marţiale din Craiova au făcut demonstraţii în sala din Valea Vlăicii

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala Sporturilor din Craiova a fost gazda unei interesante competiţii de arte marţiale, desfăşurată sub titulatura “Festivalul de arte marţiale – Craiova 2004”. Organizatorul, Clubul Sportiv Wu Quan – Li Craiova, prin preşedintele Silviu Obeanu, a reuşit să facă din competiţia amintită una de ţinută, adunând în sală “crema” practicanţilor de arte marţiale din Bănie. Au fost, de asemenea, prezenţi sportivi ai unor cluburi din Bucureşti, Baia Mare, Reghin şi Strehaia. Având drept scop promovarea artelor marţiale în rândul tinerilor şi nu numai, festivalul a cuprins demonstraţii ale unor practicanţi de diferite stiluri de arte marţiale, toate gustate din plin de cele peste 300 de persoane prezente în Sala din Sporturilor Craiova. În cadrul aceleiaşi manifestări s-a desfăşurat şi campionatul de arte marţiale – multisistem, “Fight Club - Oltenia”, ediţia a III-a. Această parte a competiţiei a fost cea mai gustată de public, care nu a rămas indiferent în momentele luptelor. La acestea au luat parte toate categoriile de vârstă, cei mai mici luptători având doar 8 ani. După mediatizarea în ultima perioadă a unor astfel de competiţii, publicul craiovean a răsplătit eforturile organizatorilor.

 

Cătălin Zmărăndescu, vedeta competiţiei

Invitat de onoare, cunoscutul practicant de arte marţiale Cătălin Zmărăndescu (foto) a fost vedeta reuniunii. Chiar dacă nu a intrat în ring, Zmărăndescu a fost aplaudat de spectatori, care – mai în glumă, mai în serios – i-au propus să lupte. Refuzând politicos, Zmărăndescu a spus că are mulţi prieteni în Craiova, dar nu din lumea artelor marţiale, ci fotbalişti. Referitor la organizarea unei gale K1 în Bănie, acesta a fost tranşant, spunând că acest lucru nu este posibil, din cauza inexistenţei unui spaţiu adecvat unui asemenea turneu. “Dacă exista sala polivalentă aşa cum o ştiam eu acum 14 ani, era posibilă organizarea unei gale. Deocamdată nu aveţi un spaţiu în care să intre 3-4.000 de oameni pentru a urmări luptele. Sincer, ne-am gândit la Craiova, dar ne-am lovit de acest impediment”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri