SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Pașcovici, în locul lui Rada
Pașcovici, în locul lui Rada
Giuleștenii îl urmăresc pe fundașul constănțean în vederea unui transfer din iarnă, cînd vor să scape de apărătorul oltean. Prezenți în Armenia cu prilejul “excursiei” pe care le-a oferit-o echipa națională, ambii nefiind băgați în seamă de Iordănescu, Cosmin Pașcovici și Daniel Niculae s-au tachinat pe seama meciului pe care echipele lor îl vor disputa azi la Constanța. Cei doi vor fi adversari acum, dar din iarnă există posibilitatea de a evolua sub același tricou. Pașcovici este unul dintre fotbaliștii doriți în Giulești, fiind considerat mai util decît Ionuț Rada. Constănțeanul este un fotbalist care lovește mingea bine cu ambele picioare, însă singurul dezavantaj ar putea fi reprezentat de vîrsta sa, 26 de ani, mai înaintată decît a olteanului. Rada a fost puțin folosit în acest retur și giuleștenii speră ca Gică Popescu să-i găsească repede un angajament în străinătate. Cosmin Pașcovici este poate cel mai valoros jucător al Farului în acest moment, el aflîndu-se în capul unei liste ce stă oricînd la dispoziția echipei grecești, Panathinaikos Atena. După cum se știe, între gruparea patronată de Bosînceanu și clubul elen există un contract de colaborare ce prevede, printre altele, și un schimb de jucători. Fundașul “marinarilor” a fost foarte aproape de un transfer în Giulești și în urmă cu un an și jumătate, fiind dorit cu insistență de tehnicianul de atunci al rapidiștilor, Mircea Rednic. Tranzacția a căzut însă, cele două părți neajungînd la un acord în privința prețului de transfer.

"Dacă e adevărat că sînt în vizorul Rapidului, atunci ar trebui să joc bine mîine (n.r. - azi) pentru a-l impresiona pe Răzvan Lucescu"
Cosmin Pașcovici, fundaș Farul

Grigoraș, atacat din nou
După ce Petre Grigoraș l-a ironizat pe Florea Oprea spunînd: “Am văzut că tăticul lui Radu Oprea a ajuns la tv”, tatăl fotbalistului a lansat un nou atac asupra tehnicianului constănțean. “Îl anunț pe bătăușul Grigoraș, cel mai tare din oraș, că încă nu am ajuns la tv, dar nu este tîrziu să o fac și pe asta. Înțeleg atitudinea obraznică, plină de aroganță a lui Grigoraș, avînd în vedere că a mai bătut și altă dată și nu i s-a întîmplat nimic. În loc să fie certat și sancționat aspru de conducerea Farului, aceasta s-a făcut că plouă“, a tunat Oprea senior. (Amir KIARASH)

Constantin și-a revenit
Fundașul Marius Constantin și-a revenit în mod miraculos după operația suferită la menisc în urmă cu aproape trei săptămîni. El s-a antrenat în ultimele zile cot la cot cu coechipierii săi și, în mod normal, ar putea evolua la Constanța, însă antrenorul Răzvan Lucescu se teme să-l folosească atît de devreme pe tînărul său apărător, pentru a nu risca o nouă accidentare. Altfel, giuleștenii au plecat ieri la Eforie Nord, unde se vor odihni în hotelul de patru stele al lui Copos, Europa.

“Niculae merita o șansă”
Atît tehnicianul giuleștenilor, Răzvan Lucescu, cît și Robert Ilyeș au spus că Daniel Niculae merita să joace contra armenilor. Mijlocașul rapidist, suspendat pentru partida cu Farul, a declarat tranșant: “De cînd mă știu n-am mai văzut un meci așa de slab, de nivelul Diviziei B. Mă așteptam ca Daniel Niculae (foto) să joace, el este golgeterul campionatului și trebuia să i se acorde o șansă”. Răzvan Lucescu a fost mai temperat, precizînd: “În meciurile amicale trebuia să oferim o șansă și altor jucători și atunci am fi avut în spate o anumită siguranță. Îl aștept pe Nico să-și ajute coechipierii în meciul cu Farul, iar dacă va înscrie va fi cu atît mai bine”.
amir.kiarash@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri