SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Așteptați cu “căldură”
Așteptați cu “căldură”
“Cîinii” știu că în Bănie atmosfera este întotdeauna specială, dar sînt convinși că oltenii nu vor avea ocazia să aibă vreun orgasm. Apropierea jocului de la Craiova i-a montat pe roș-albi, care cunosc ostilitatea de care se vor bucura în Bănie. “Vor fi multe ambiții, dar cred că noi avem echipă mai valoroasă”, a opinat Adrian Mihalcea, susținut de Bogdan Stelea: “Tot timpul sîntem așteptați cu «căldură» acolo, chiar am vorbit cu Pleșan și mi-a spus că de cinci zile fierbe orașul. Dacă ei vor să aibă orgasm dîndu-ne gol, tot ce pot să spun este că sper să nu se întîmple așa ceva”. Ioan Andone a făcut și el o caracterizare a jocului: “Pentru noi, trei puncte sînt importante. Dacă nu cîștigăm, ne vom îndepărta de locurile fruntașe. Dacă vom reuși să ne calificăm în semifinalele Cupei și să terminăm turul în primele trei, e bine. Știu că oltenii se pregătesc tot anul pentru meciul cu Dinamo, așa că ne așteaptă o partidă pe viață și pe moarte”. De cealaltă parte, Pavel Badea și jucătorii săi au anunțat că sînt bulversați și vor juca mîine numai pentru public. “Doar o victorie cu Dinamo ar face uitată pasa neagră din acest an “, a declarat Badea, care a dat de înțeles că de cînd a fost instalat în funcție s-a gîndit mereu la meciul cu gruparea din “Ștefan cel Mare”. “Este cunoscută adversitatea dintre Universitatea și Dinamo, iar publicul ne poate ajuta enorm și sînt convins că stadionul va fi arhiplin. Jucătorii sînt bulversați de evenimentele din ultimul timp și îi înțeleg. Sperăm să trecem peste asta și să cîștigăm cu Dinamo. Echipa nu este a lui Staicu sau a Consiliului Local, ci a Craiovei”, a mai spus Bădiță. Marius Iordache și Cosmin Moți l-au completat: “Veți vedea spectacol pe teren și sper ca la sfîrșit să ne aplaudați. Nu avem voie să greșim “, a afirmat Iordache.

S-a accidentat și Dennis
Pe lîngă absențele certe ale lui Grigorie, suspendat, și Petre, accidentat, Ioan Andone nu va putea conta la Craiova nici pe serviciile lui Dennis Șerban, care a suferit o contractură și nu va face deplasarea. Lotul roș-albilor va pleca în această după-amiază, cu autocarul, și se va caza la Hotelul Bavaria. Pentru că nu are suficiente rezerve, tehnicianul “cîinilor” va hotărî astăzi, după jocul disputat de Dinamo II, pe care dintre jucătorii cedați acolo îl va lua în Bănie, urmînd a se decide între Bălan și Păcurar.

“Figo” din Ștefan cel Mare
Care este asemănarea dintre Claudiu Niculescu și vedeta Realului? Ambii sînt urîți de moarte de fanii echipei pe care au părăsit-o cu ani în urmă. Claudiu Niculescu (foto) speră, în glumă, că va fi premiat de suporterii olteni cu cîrnați și șorici, pentru a se aproviziona de Sărbători.
Ai auzit de dorința craiovenilor de a avea orgasm după fiecare gol?
Claudiu Niculescu: Sper să nu le dăm ocazia. Oltenii sînt mai focoși atunci cînd joacă împotriva lui Dinamo.
Publicul te va primi și de această dată cu “dragoste”. Vei rezista?
E un motiv de mîndrie pentru mine că, după patru ani de la plecarea mea, acolo se produce așa ceva. Înseamnă că am făcut lucruri bune pentru Craiova. Există doar doi jucători care se bucură de un asemenea tratament: Figo și cu mine. Nu prea există alte asemănări între noi, doar că ambii sîntem bruneți și latini.
Crezi că, asemenea lui, vei primi “cadou” un cap de porc?
Mai bine niște cîrnați, șorici, ceva, că tot vine Crăciunul.
Ai mai vorbit în ultima vreme cu cineva de la Craiova?
Doar cu prietenul meu, Luțu, săptămîna trecută, și ne-am urat baftă.

Badea: “Pleșan este de Ajax”
Managerul general al Universității, Pavel Badea, a mai spus că Mihăiță Pleșan a avut un sezon foarte bun și că doar cele trei cartonașe roșii au făcut ca el să nu fie convocat la echipa națională. “Veți vedea și cu Dinamo că Pleșan merită să joace la Ajax. Și nu are valoare doar de Ajax, ci și de o echipă mai puternică decît cea din Amsterdam. La vîrsta sa are niște calități extraordinare”, a încheiat Badea. (George PĂunescu)

Normal, presa este de vină!
Marius Iordache și Cosmin Moți au precizat la conferința de presă de ieri că nici un jucător nu este afectat de ce se întîmplă în jurul Universității, dar apoi au dat vina pe presă și pe instabilitatea de la club pentru lipsa de rezultate. Iordache a spus că-i pasă doar de jocul echipei, pentru ca mai tîrziu să spună că presa a greșit față de Știința: “Avem un lot bun, dar presa și problemele din club au dus la o stare de bulversare”. (George PĂunescu)

Sorin Frunză, înapoi la Vaslui
Dacă oltenii nu vor plăti 50.000 de dolari pînă la sfîrșitul lunii, Adrian Porumboiu este hotărît să-l readucă pe jucător în Divizia B. Universitatea Craiova s-a înțeles cu clubul FC Vaslui în vară ca transferul lui Sorin Frunză, în valoare de 100.000 de dolari să fie achitat în două rate. În debutul acestui sezon, Știința a achitat suma de 50.000 de dolari, urmînd ca restul să-l plătească la sfîrșitul lunii noiembrie. Întrucît Dinel Staicu a părăsit echipa, în acest moment nimeni nu are bani pentru a plăti transferul lui Frunză. “Eu îmi doresc să rămîn aici și sper ca FC Vaslui și Universitatea să se înțeleagă. Nu-mi surîde ideea de a mă întoarce în liga a doua”, a declarat Sorin Frunză. Patronul divizionarei B FC Vaslui, Adrian Porumboiu, susține că îl va aduce înapoi pe mijlocașul de 27 de ani: “Dacă pînă la sfîrșitul acestei luni nu primesc cei 50.000 de dolari de la Craiova, îl voi aduce cu siguranță pe Frunză la Vaslui, pentru că sînt convins că avem șanse mari să promovăm. Echipa are altă față cu el pe teren”, a spus Adrian Porumboiu.

Andone despre Erevan
Ioan Andone e de părere că cel mai mult a deranjat jocul mediocru prestat la Erevan. “Rezultatul e ca o înfrîngere. Nu Iordănescu este principalul vinovat, iar schimbarea lui nu ne-ar mări șansele de calificare. Noul selecționer trebuie să aibă garanția că va avea la dispoziție timp pentru a putea construi, pentru că e dificil să preiei o echipă din mers”, a spus tehnicianul dinamovist. Bogdan Stelea a adăugat și el: “Iordănescu nu este principalul vinovat, dar în fotbal întotdeauna primul care plătește este antrenorul. Jucătorii nu pot fi acuzați că nu și-au dorit victoria. Că nu s-a putut, este o altă discuție. M-ar tenta o carieră de antrenor”.
mihai.ionescu@prosport.ro
narcis.drejan@prosport.ro
amir.kiarash@prosport.ro
florin.saiu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri