SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Clanul bielorușilor
Clanul bielorușilor
Frații Hamutovski, Vasili și Iuri, joacă fotbal de la șase ani. Primul evoluează la Steaua București, celălalt la Steaua Minsk. Ambii s-ar putea transfera în viitor la o formație din Rusia. Întîlnirea cu frații Hamutovski a avut loc în piața Charles de Gaulle, la intrarea în parcul Herăstrău. Dacă Vasili este deja o figură familiară, fiind chiar claxonat de cîțiva șoferi ce treceau prin zonă, fratele său mai mic, Iuri, era o totală necunoscută. Semănînd izbitor cu Vasili, mezinul familiei s-a recomandat cu diminutivul numelui său: “Iura”. Restul prezentării l-a făcut Vasili: “Deși pe pașaport scrie Iuri, noi îi spunem Iura. Are 21 de ani și joacă atacant în prima divizie din Belarus, la Zvezda Minsk. Adică pe românește la Steaua Minsk. A marcat patru goluri și are deja trei oferte din Rusia”. Hamu a explicat și prezența lui Iuri. “Fratele meu a venit în vizită la mine și va sta pînă la finalul turului, campionatul din Belarus fiind încheiat. S-a apucat de fotbal la șase ani ca și mine. E drept că întîi a făcut gimnastică, dar a renunțat rapid în favoarea fotbalului”, a punctat Vasili. El nu știe ce îi va rezerva viitorul, avînd ofertă din Rusia, de la FC Moscova. “Vom vedea la iarnă”, a replicat Hamu, care a mai evoluat la Moscova pentru Dinamo.

“Hamu” e fan Stelea
Cum Belarus nu a avut programată nici o partidă în această perioadă, Hamutovski a rămas în București, privind la televizor Armenia-România. “Nu mi-a plăcut meciul. Îmi dau seama ce valoare au armenii dacă trei dintre titulari evoluează în Belarus. Acolo joacă doar tineri ca fratele meu sau jucători lipsiți de valoare. Cum apare un fotbalist bun, pleacă imediat în Rusia. România a jucat slab. Să-i ridice statuie lui Stelea (n.r. - foto), fiindcă fără el pierdeau sigur”, a declarat Vasili.

Alexandru Tudor, contestat în Belarus
Nici în Belarus, arbitrul Alexandru Tudor nu este foarte simpatizat de fotbaliști. “A arbitrat semifinala Belarus - Serbia de la Campionatul European de tineret din acest an. A scos cartonașul roșu, eliminîndu-l de la noi pe Hleb, jucătorul lui Stuttgart. E drept că și Hleb a lovit cu pumnul un adversar, dar Tudor a luat și alte decizii care i-au nemulțumit pe ai noștri. Am fost atunci scoși din competiție”, a precizat Hamu.

Cît valorează Vasili?
Despre oferta făcută de FC Moscova s-a vehiculat suma de două milioane de dolari. Negată de Mihai Stoica, cifra este considerată mare și de Dumitru Tudor, impresar cu relații excelente în Rusia. “Două milioane e prea mult pentru un portar”, a declarat Tudor. Dinamo Moscova l-a transferat în 2002 pe Hamutovski cu 500.000 $ din liga a doua germană, astfel că oficialii steliști se gîndesc să ceară cel puțin un milion de euro pe Hamu în condițiile în care acesta e titular la naționala sa.

Doar Meme Stoica vorbește
Conferința de presă desfășurată ieri la stadionul Steaua l-a avut în prim-plan pe președintele executiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica (foto). Aflați în silenzio stampa, antrenorul și jucătorii echipei militare au refuzat să vorbească cu presa, “revenirea” lor în fața reprezentanților mass-media anunțîndu-se după turul campionatului. Meme s-a declarat optimist privind șansele Stelei de a deveni “campioană de toamnă”, considerînd, de asemenea, calificarea în “primăvara europeană” o misiune dificilă, dar nu de neîndeplinit. Altfel, Stoica a spus că partida cu FC Brașov este foarte importantă, militarii nepermițîndu-și nici un pas greșit după eșecul cu Poli Iași de pe teren propriu. (Eduard ZELGIN)

"Nu vrem să îl vindem pe Hamutovski doar ca să scăpăm de el. Este disponibil la un preț convenabil, dar nu două milioane de dolari cum s-a spus"
Mihai Stoica, președinte executiv FC Steaua
mihai.calin@prosport.ro
marius.pantaie@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri