SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Șchiopu’ deplasărilor
Șchiopu’ deplasărilor
Rapid a dovedit încă o dată că pe teren ostil este o echipă oarecare, mersul șontîc al giuleștenilor făcînd ca lupta la vîrf să fie doar o himeră pentru George Copos și ai lui. Oficialii giuleșteni au susținut mereu că echipa lor nu se află în luptă pentru titlu. Este și normal pînă la urmă, ținînd cont că, atunci cînd nu aduci puncte din deplasare, cîștigarea campionatului nu poate fi la îndemînă. “Marinarii” au demonstrat însă că formează o echipă redutabilă care acasă n-a călcat decît o dată greșit, și care, în plus, avea de făcut un cadou special antrenorului ei, acesta serbîndu-și ziua în săptămîna premergătoare partidei. Meciul a început tare, “de vină” fiind probabil și frigul pătrunzător. Cu toate acestea, ocaziile clare nu s-au înghesuit în prima parte, spectatorii gustînd însă abnegația dovedită de jucători la fiecare balon.

Bîlbele apărării
Cum jocul greșeala așteaptă, erorile defensive ale “ceferiștilor” au decis practic meciul. În minutul 31, Pașcovici a preluat greșit în careu, Grigore și Junior s-au invitat să respingă, mingea a revenit la fundașul constănțean, care a deschis scorul. Peste opt minute, Farmache era să-l surprindă pe Dolha cu un șut-centrare lîngă bară, dar portarul a scos greu. Debutul reprizei a doua a închis practic conturile. După un corner, Pașcovici a reluat cu capul, Dolha n-a putut reține și, din carambolul ce a urmat, Liviu Mihai a împins balonul în plasă (2-0). Răzvan Lucescu a forțat prin două schimbări imediate atacul, dar lipsa de claritate în fața porții și-a spus cuvîntul, Daniel Niculae neputînd marca din careul mic după o centrare a lui Sabin Ilie (74). Chiar și cu un om în plus (Liviu Mihai fiind eliminat după două galbene), vișiniii n-au putut face nimic, înclinîndu-se în fața lui Șchiopu&Co, așa cum o fac mai mereu cînd evoluează în deplasare.

"Îi reproșez lui Răzvan Lucescu faptul că l-a îndepărtat prea ușor pe Ziyati de la echipă. Farul a meritat din plin victoria"
George Copos, patron Rapid

"Noi sîntem nașii Rapidului fiindcă i-am bătut mereu în ultimii ani. Sper ca în acest sezon să ne atingem obiectivul de a juca în cupele europene"
Gheorghe Bosînceanu, președintele Consiliului Director al echipei Farul

"Nu vreau să declar nimic. Cei vinovați pentru înfrîngere sînt la vestiar. Spre deosebire de ei, eu îmi fac bine treaba la Rapid"
Dinu Gheorghe, președinte Rapid

Răzvan Lucescu s-a resemnat
La conferința de presă de după meci, Răzvan Lucescu era extrem de supărat. “Am pierdut jucînd prost. Rapidul
a fost o echipă așa cum nu mi-aș fi dorit niciodată. Am lăsat impresia unei formații foarte mici, fără agresivitate și fără forță ofensivă. Am primit goluri de începători, iar ratările din final au pus capac. Antrenorul, cel care alcătuiește echipa, este vinovat. Trebuie să cîștigăm meciul următor, iar după aceea clubul va analiza ce e de făcut în continuare”, a spus tehnicianul rapidist. (Mihai IONESCU, Constanța)

Pascovici:“Sîntem o echipă de podium”
Aflat în vizorul Rapidului pentru un transfer din iarnă, Cosmin Pașcovici (foto) a demonstrat că merită să joace la o echipă mare, marcînd un gol în poarta giuleștenilor.
Ați învins Rapidul fără probleme.
Cosmin Pașcovici: Într-adevăr, am făcut un meci bun și am demonstrat că sîntem o echipă de podium. Eu chiar înainte de joc am primit un semn divin că vom cîștiga. Eram la masaj cînd am văzut doi păianjeni. I-am spus maseorului: “Azi batem cu 2-0!”.
Crezi că ai reușit să-i impresionezi pe rapidiști?
Am marcat un gol important împotriva lor, dar la cum a jucat Rapidul astăzi (n.r. - ieri) nu aș vrea să fac parte din echipa lor. M-ar interesa mai mult un transfer la o echipă din străinătate.
Regreți că, deși ai fost convocat, nu ai jucat în meciul Armenia - România?
Normal că m-am supărat, fiindcă mă simțeam în formă și nu aș fi făcut figurație pe teren. Antrenorul este însă cel care face echipa. (Larisa CALISTRU, Constanța)

Contre Grigoraș - Heleșteanu
În ultimele minute ale primei reprize s-a petrecut o fază care l-a enervat la culme pe antrenorul Petre Grigoraș. Acesta s-a înfuriat deoarece arbitrul Anton Heleșteanu nu a oprit jocul, deși fundașul Răzvan Farmache rămăsese întins pe gazon, fiind accidentat. Grig a gesticulat nervos către central, aruncîndu-și șapca la pămînt, iar la pauză s-a dus glonț la Heleșteanu, adresîndu-i cîteva vorbe “dulci”. Văzîndu-l nervos pe antrenor, Heleșteanu l-a luat de gît pe Grigoraș pentru a-l tempera. (Larisa CALISTRU, Constanța)

Copos a furat “copilul” lui Gigi
Pentru prima dată în acest tur, rapidiștii au fost susținuți într-o partidă din deplasare de patronul George Copos. Acesta a venit la meci la bordul unui BMW X5 și, surprinzător, a coborît din mașină însoțit de “Bodo”, copilul care primea mereu la partidele FC Argeș - Steaua sume însemnate de bani de la patronul stelist, Gigi Becali. “Bodo” purta la gît un fular al giuleștenilor și, după ce Copos i-a dat 150 de euro, a afirmat că nu va mai ține cu Steaua, devenind un suporter al rapidiștilor. (Florin MARIAN, Constanța)

S-au încurcat și la schimbări
Pe lîngă faptul că rapidiștii și-au dat cu stîngul în dreptul la golurile marcate de Pașcovici și Liviu Mihai, bucureștenii s-au făcut de rîs și în minutul 50. În acel moment, așteptau să intre pe teren Sabin Ilie și Aliuță, dar înlocuirile au întîrziat mai multe zeci de secunde pentru că arbitrul de rezervă nu înțelegea ce au scris rapidiștii pe foaie, adică dacă iese numărul 18 (n.r. - Nicolae Grigore) sau numărul 8 (n.r. - Valentin Negru). Încă de la primirea primului gol, galeria giuleșteană a refuzat să-și mai încurajeze echipa, fiind uluită de ceea ce se întîmpla pe teren. (Florin MARIAN, Constanța)
mihai.ionescu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri