SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Înghețați pe gard
Înghețați pe gard
Meciul din Cotroceni a reprezentat o premieră: ambii antrenori erau suspendați și au urmărit din tribună un meci care ar putea rivaliza oricînd cu unul din Divizia C. Într-o atmosferă dezolantă, cu tribune goale și cu un frig năpraznic, cele două combatante i-au plictisit la culme pe puținii spectatori care au preferat arena din Cotroceni în locul unui dejun în familie. Cea mai haioasă imagine a reprezentat-o duelul celor doi antrenori, exilați în tribune în urma suspendărilor dictate de comisiile LPF, zgribuliți, dar în continuare extrem de guralivi. După ce bancarul Liță a trimis balonul în bară în minutul 2, meciul a intrat într-o amorțeală, salvată însă de cîteva decizii dubioase ale centralului Cristian Balaj și de piruetele nigerianului Abiodun pe lîngă nefericitul Nanu, ieri practic umilit de sprintul și tehnica africanului. Presiunea gazdelor s-a întețit cu trecerea timpului, dar cea mai mare ocazie a meciului a irosit-o gălățeanul Victoraș Iacob, în minutul 69 fostul rapidist nereușind să-l învingă pe Popa din poziție unul contra unul. Cert este că “bancarii” continuă perioada nefastă, nereușind nici acum să învingă pe propriul teren și ajungînd să nu cîștige al treilea meci consecutiv acasă. Din favorită la titlu, trupa lui Olăroiu pare să se resemneze cu gîndul că nu poate fi mai mult decît visează să fie. Cît despre Oțelul, nimic de adăugat, din moment ce Sorinaccio și-a respectat porecla și gălățenii au mai adunat un punct, extrem de important pentru viitor.

"Dacă nu reușești să înscrii, nu ai cum să cîștigi. Băieții s-au zbătut astăzi, și-au creat ocazii, și dacă am fi reușit să marcăm, Oțelul s-ar fi deschis în apărare și ar fi fost mai ușor pentru noi"
Cosmin Olăroiu, antrenor FC Național

"Oli este un antrenor valoros, dar eu am reușit să-i citesc jocul, și pînă la urmă ne-am atins scopul de a pleca neînvinși de aici"
Sorin Cîrțu, antrenor Oțelul

Cîrțu și Olăroiu, la fel de agitați
La meciul de ieri, din Cotroceni, antrenorii principali ai ambelor formații și-au ispășit etape de suspendare. Astfel, tehnicianul oaspeților, Sorin Cîrțu, a stat în spatele băncii de rezerve a Oțelului, dînd indicații jucătorilor și consultîndu-se cu “secundul” Mircea Irimescu în stilul său temperamental. La fel de agitat a fost și Cosmin Olăroiu, care s-a poziționat în spatele băncii gazdelor. De asemenea, pentru prima oară, noul director sportiv al “bancarilor”, Mircea Crainiciuc, a luat loc pe banca de rezerve a Naționalului. (Marius POPEANGĂ)

“N-am făcut antijoc”
Căpitanul gălățenilor, Gheorghe Rohat (foto), neagă că Oțelul a practicat antifotbal ieri, în Cotroceni, și spune că și-ar dori ca antrenorul Sorin Cîrțu să rămînă la echipă.
Cît de greu v-a fost să vă impuneți jocul defensiv pe care îl practicați în deplasare?
Gheorghe Rohat: La început, Naționalul a jucat cu un singur vîrf, iar noi am avut patru oameni pe linia de fund. Nu mi se pare că în felul acesta am făcut antijoc. Apoi, cînd gazdele au avut trei atacanți pe teren, am trecut la un sistem 3-5-2.
Cît de important este punctul obținut în Cotroceni?
Este binevenit, pentru că în ultima etapă avem o întîlnire grea, cu Craiova. Au fost alte deplasări în care am crezut că vom lua puncte și nu am reușit.
Sorin Cîrțu e aproape să ajungă la Craiova.
Eu mi-aș dori să mai rămînă, pentru că este antrenorul cu care m-am înțeles cel mai bine. Indiferent dacă va pleca sau nu, cu Craiova vom juca motivați la maximum. (Marius POPEANGĂ)

Niponii la meci
Deși puțini, suporterii Naționalului i-au avertizat înainte de meci pe jucători că, dacă nu cîștigă, la final o ploaie de înjurături se va abate asupra lor. Totuși, atracția tribunei a constituit-o un grup de 33 de puștani japonezi. Aceștia fac parte din școala de fotbal “Ohara”, generația ‘87-’88, din Nagano, care din 1999 efectuează anual un stagiu de pregătire în România. Japonezii au reușit în cele 14 zile cît au stat în România să învingă juniorii Rapidului și pe cei ai lui Dinamo. (Marius POPEANGĂ)
daniel.nazare@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri