SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Peste tot sărăcie lucie
Peste tot sărăcie lucie
La capătul unui nimic pe care cîțiva l-ar numi fotbal, “Comisarul” și elevii lui nu au fost în stare să învingă o echipă încropită pe ultima sută de metri. Dacă nici lotul de conjunctură al lui Iordănescu, format din “vîrfurile” campionatului, nu a putut scoate decît o remiză rușinoasă în Armenia, ce să ceri celor 22 de debusolați din Trivale? Să încălzească atmosfera în tribune? Să se ridiculizeze unul pe altul prin vreo “șmecherie” văzută la Ronaldinho? Să aibă grijă de ulcerul tehnicienilor care înțepeniseră pe băncile de rezervă?
Oaspeții au o scuză. Bani n-au mai văzut, încît au și uitat cum arată. Și-au mai adus aminte doar privind prin ziare modificările pe care Banca Națională vrea să le aducă leului autohton. Se gîndesc că poate după ce Mugur Isărescu taie patru zerouri, Mălușel va putea să le umple buzunarele. Și cu așa ceva în minte s-au prezentat la Pitești.

Au sărăcit pariorii
Gazdele, în schimb, s-au chinuit, după ce cu un an înainte s-au salvat dubios de la retrogradare. N-au rezolvat nimic. Schemele lui Moldovan? ... Doar pe dreapta atacului argeșean s-a mișcat ceva. Marius Sava sau Mircea Stan și-au adus aminte că li se mai spune și fotbaliști și, după o centrare a celui de-al doilea, mingea respinsă de ardeleanul Cosma lovește bara transversală (35). Minutul 60 nu anunța nimic. Găldean lasă în urmă apărarea-gazdă și șutează din careul de 16 metri pe sub portarul Coman. 0-1, și toată lumea care mizase pe piteșteni se uită cum au pierdut un bilet de cîteva milioane. Elevii Comisarului atacă, dar fără logică. Cu toate acestea, Ciprian Tănasă profită de o îmbulzeală din careul ardelenilor și egalează (83). Nu îndeajuns pentru a mulțumi spectatorii care i-au cerut lui Ion Moldovan - pentru a cîta oară? - demisia.

"Cu cealaltă echipă pierdeam sigur. Așa, copiii ăștia au respectat tactica, și cu puțin noroc puteam lua trei puncte"
Viorel Mălușel, președinte Apulum

"Ăsta a fost meci? Și dacă veneau direct din barul de noapte și tot trebuia să-i bată pe Apulum în forma în care erau"
Nicolae Dobrin, fostă glorie FC Argeș

Mihai Mincă a făcut insuficiență respiratorie
Goalkeeperul lui Apulum, Mihai Mincă (foto), a fost pentru prima oară titular în acest sezon, însă nu a putut termina meciul pe teren, fiind înlocuit în minutul 88 de Alin Mureșan. În urmă cu aproape o lună, Mincă a fost la un pas de moarte, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. În repriza secundă, portarului lui Apulum i s-a făcut rău. “N-am mai putut respira, m-am speriat, mi s-au înmuiat genunchii”, a povestit Mincă incidentul. El a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie, dar a fost apreciat de toată lumea pentru prestația sa. (Alexandru ROSTOȚCHI)

Foarte puțini spectatori
Partida dintre FC Argeș și Apulum a fost urmărită de numai 400 de spectatori, între care și un inimos grup de 21 de suporteri veniți de la Alba Iulia pentru a-și încuraja favoriții. Tehnicianul gazdelor, Ion Moldovan, consideră că interesul scăzut pentru fotbal are mai multe cauze. “Sînt mai multe aspecte, unul ar fi vremea foarte rece, altele ar fi calibrul adversarului, locul din clasament și performanțele echipei”, a declarat Comisarul. (Alexandru ROSTOȚCHI)
sorin.ion@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri