SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Sora, Iftimoaie şi Ustinov vin la Vâlcea
Local Kombat
Sora, Iftimoaie şi Ustinov vin la Vâlcea
Aparut in ziua de Duminica 21 Noiembrie 2004
Sora, Iftimoaie şi Ustinov vin la Vâlcea• Cea mai tare gală de Local Kombat a anului se va desfăşura pe 10 decembrie, la Rm. Vâlcea. Modernizată în această vară, când s-au montat un parchet nou şi geamuri termopan, în Sala Sporturilor “Traian” se vor lupta în premieră nume grele ale Local Kombatului: Ciprian Sora (dreapta), Ionuţ Iftimoaie şi rusul Ustinov. Gala este organizată de promotorul Eduard Irimia, care a promis şi alte surprize.

Cea mai tare gală de Local Kombat a anului se va desfăşura pe 10 decembrie, la Rm. Vâlcea. Modernizată în această vară, când s-au montat un parchet nou şi geamuri termopan, în Sala Sporturilor “Traian” se vor lupta în premieră nume grele ale Local Kombatului: Ciprian Sora (dreapta), Ionuţ Iftimoaie şi rusul Ustinov. Gala este organizată de promotorul Eduard Irimia, care a promis şi alte surprize.
S-a decis deja şi preţul biletelor pentru seara Local Kombat: 200.000 de lei în tribună şi 500.000 pe parchet, unde vor fi puse mochete şi scaune. Deşi Sala Sporturilor “Traian” are o capacitate de doar 2.000 de locuri, organizatorii se aşteaptă la cel puţin 3.000 de spectatori. Spectacolul va fi televizat în direct de Pro TV. “Este cel mai tare spectacol sportiv organizat la Vâlcea după Campionatul European de handbal feminin. Promotorul Irimia mi-a spus că va fi cea mai tare gală a anului, sunt sigur că sala va fi arhiplină, pentru că vor veni şi oameni din alte judeţe”, a declarat directorul DJTS, Adi Comănescu. (A. G.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri