SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-20 > U CRAIOVA: „Nu face banii”

După meciul Armenia - România, în cursa Erevan - Viena, reporterii Gazetei au călătorit alături de Ruud Krol, șeful scouterilor lui Ajax. Discuția a curs către subiectul Pleșan, iar fostul mare libero al olandezilor a rămas perplex auzind prețul de 3 milioane de euro fixat de Dinel Staicu pentru mijlocașul de 21 de ani: "Cît? Păi, știți pe cine am dat noi 3 milioane? Pe Marco Rosales, un internațional argentinian. Pleșan nu face banii ăștia sau, cel puțin, noi nu sîntem dispuși să dăm atît".

Krol a enumerat și cîteva defecte ale olteanului, pe care l-a urmărit în partida de tineret, de marți, cîștigată de "tricolori" cu 5-0. "Am văzut că nu face faza de apărare. Am înțeles că s-a scris despre interesul lui Ajax pentru el, ceea ce de obicei stimulează un jucător. La el e invers". Batavul crede că Pleșan e și încrezut. "Impresia mea e că el este puțin...", a spus Krol și s-a oprit ridicîndu-și vîrful nasului cu arătătorul.

Dinel a predat clubul
Ieri a avut loc ședința Adunării Generale prin care s-a oficializat retragerea patronului Dinel Staicu. Primăria Craiovei va prelua Știința în jurul datei de 10 ianuarie, pînă atunci Dinel urmînd să finanțeze echipa, deoarece Consiliul nu mai poate aloca fonduri pentru anul 2004. După 10 ianuarie, el își va recupera banii investiți, în următoarele două luni, fără nici o dobîndă. Staicu va încasa 6 milioane de dolari, în care intră Pleșan plus drepturile TV pînă la atingerea acestei sume. / Mario Morcov (Craiova)

19 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri