SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-20 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Sambata 20 Noiembrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Prea bun pentru Ajax
• Referitor la o eventuală plecare a internaţionalului de tineret Mihăiţă Pleşan (foto) la Ajax, Badea a declarat că acest fapt nu reprezintă nici o surpriză, jucătorul Universităţii fiind unul valoros: “Pleşan este un fotbalist extrem de talentat şi nu văd de ce nu s-ar interesa o echipă precum Ajax Amsterdam de el. La calităţile pe care le are, poate să evolueze chiar mai sus, la echipe mai bune decât cea olandeză”. (V. P.)

Asumarea responsabilităţii

După ce joi, în cadrul unei întâlniri cu presa, Dinel Staicu recunoştea că a greşit când l-a lăsat pe Rednic să facă, în vară, campania de transferuri, a venit rândul lui Badea să spună acelaşi lucru. La conferinţa de presă de ieri, acesta a afirmat: “Am greşit şi eu, nu numai Staicu şi Rednic. Aveam în vară un lot valoros şi trebuia să efectuăm trei-patru transferuri reuşite, nu să aducem mai mulţi jucători care nu au confirmat”. (V. P.)

“Nu ştiu ce fac mâine”

Întrebat dacă va demisiona după partida cu Dinamo, indiferent de deznodământ, Badea a replicat: “Eu nu ştiu ce fac mâine (n.r., azi), darămite după meciul cu Dinamo. Nu pot să iau o decizie până nu voi vedea ce se va întâmpla cu echipa. Am înţeles că până pe 25 noiembrie reprezentanţii Consiliului Local Craiova vor mai discuta cu Staicu, aşa că orice se poate întâmpla”. (V. P.)

Control strict la intrarea în stadion

Comandamentul Teritorial de Jandarmi Craiova a emis un comunicat în care precizează normele pe care trebuie să le respecte suporterii care vor veni la stadion pentru partida Universitatea – Dinamo, de duminică seara. Astfel, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice şi răcoritoare în recipiente, precum şi materiale dure care pot pune în pericol integritatea corporală. De asemenea, nu este permis accesul în incinta stadionului cu petarde, substanţe explozive sau fumigene. Posesorii de bilete vor trebui să le prezinte la fiecare punct de control, urmând ca, înainte de intrarea în stadion, să se efectueze şi un control corporal. (A. I.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri