SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-20 > Ziua efectului Erevan
Ziua efectului Erevan
După ce tricolorii s-au făcut de rîs în Armenia, giuleștenii se gîndesc să-i acorde șansa de a juca titular și celuilalt armean din lot, Arman Karamian. Dacă pînă acum era cineva din lotul rapidist care se putea declara nemulțumit că nu a avut prea multe șanse să joace, acesta nu putea fi decît atacantul Arman Karamian. Fratele geamăn al lui Artiom a lustruit la greu banca de rezerve în acest sezon, evoluînd pentru alb-vișinii doar în trei meciuri (cu Apulum, Oțelul și Poli AEK Timișoara), totalizînd doar 45 de minute sub tricoul Rapidului. Acum însă lucrurile par să se schimbe în bine pentru Arman, acesta avînd șanse foarte mari de a evolua titular mîine la Constanța, alături de Daniel Niculae.

“Jucătorii voștri n-au fost serioși”
Arman a jucat 13 minute miercuri seară contra României, la Erevan, fiind autorul centrării din care jucătorul cu un nume imposibil de pronunțat, Mkrtcian, era să ne dea gol din foarfecă. “Cu fratele meu mă înțeleg cel mai bine pe teren. Dacă el joacă, și eu voi da un randament mai bun. Arman îmi anticipează întotdeauna centrările, pur și simplu ne simțim unul pe altul atunci cînd sîntem pe teren”, spunea mijlocașul Artiom despre fratele său. Karamienii nu erau ieri foarte încîntați că au obținut un egal contra României. “Sincer, am fi dorit să încurcăm pe altcineva decît pe naționala României. Dar cei care au jucat miercuri pentru naționala țării dumneavoastră n-au făcut-o serios”, a mai precizat mijlocașul Artiom, care speră ca problemele medicale care le-a avut în ultimul timp la piciorul drept să nu-l împiedice mîine după-amiază să evolueze la Constanța, încă din primul minut, cu fratele său, Arman.

Sabin face deplasarea
Sabin Ilie va fi inclus în lotul alcătuit de Răzvan Lucescu pentru deplasarea la Constanța. Celălalt vîrf al alb-vișiniiilor, Lucian Burdujan, nu va pleca alături de coechipieri pe litoral, el nefiind refăcut după accidentarea de acum două săptămîni.

Sigur de victorie
George Copos crede că prezența sa alături de echipă în deplasarea de la Constanța va aduce victoria elevilor lui Răzvan Lucescu. Oficialul alb-vișiniiilor a vrut să ajungă și la Craiova, dar din cauza vremii nu a putut vedea live înfrîngerea Rapidului. “Voi fi prezent la Constanța. Sînt sigur de victorie”, a spus boss-ul din Grant.
florin.marian@prosport.ro
sorin.ion@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri