SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-20 > Neînvinși de doi ani
Neînvinși de doi ani
Farul a obținut o serie de rezultate excelente, fiind revelația turului. Elevii lui Petre Grigoraș speră să-și continue forma bună, în partida cu Rapid, mai ales în condițiile în care ultima lor înfrîngere în fața giuleștenilor datează de aproape doi ani. Mai precis, de pe 8 decembrie 2002, atunci cînd Farul a pierdut cu 1-5 în Giulești. De la acel meci, cele două echipe s-au întîlnit de trei ori în campionat, bilanțul fiind de două victorii pentru “marinari” și un egal. Constănțenii au cîștigat și ultimul meci disputat împotriva Rapidului, cu 3-2, chiar în București. Șapte dintre fotbaliștii care în sezonul trecut au bătut pe giuleșteni vor fi și mîine în primul “11” al Farului.

Primă dublată
“Cu excepția lui CFR Cluj am învins toate echipele pe care le-am întîlnit pe teren propriu”, a afirmat antrenorul Farului, Petre Grigoraș. Conform ROI, “marinarii” beneficiază de prime dublate dacă înving formațiile care în sezonul trecut s-au clasat în primele patru locuri ale Diviziei A. Cum Rapidul a încheiat campionatul trecut pe locul trei, “marinarii” vor fi recompensați cu cîte 1.600 de dolari în caz de victorie.

Grigoraș îi răspunde lui Florea Oprea
Tehnicianul Petre Grigoraș a comentat acuzațiile lui Florea Oprea, tatăl fotbalistului său Radu, la adresa sa. “Văd că tăticul lui Radu Oprea a ajuns și la tv. Cred că s-a dat o prea mare amploare acestui caz”, a afirmat “Grig”. Acesta și-a amintit apoi că a marcat cîteva goluri în poarta lui Răzvan Lucescu atunci cînd cei doi erau jucători. “I-am dat vreo trei-patru goluri, dar cel mai frumos a fost într-un meci Sportul - Farul cînd am marcat dintr-o lovitură liberă din 25 de metri”, a afirmat Grigoraș.

Au doar 13 jucători de cîmp!
De la suspendarea lui Baicu (foto), Senin și Apostol după “scandalul Furosemid”, Farul a disputat șapte partide, cîștigînd șase! Petre Grigoraș a rămas fără portarul Adrian Vlas și mijlocașul Dinu Todoran, ambii fiind accidentați. Astfel, tehnicianul “marinarilor” are la dispoziție doar 13 jucători de cîmp, lotul urmînd a fi completat cu fotbaliști de la echipa a doua.
amir.kiarash@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri