SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-19 > Rocada portarilor
Rocada portarilor
Sezonul trecut a fost unul în care portarii reprezentau punctul forte al Stelei. Atît Vasili Hamutovski, cît și Martin Tudor aveau evoluții de excepție, lupta pentru titularizare fiind însă cîștigată de bielorus. Debutul acestui tur de campionat nu a fost prea reușit pentru Hamutovski, care a avut cîteva ezitări ce l-au costat postul de titular. Intrat din nou între buturi, Martin Tudor nu a dezamăgit, fiind preferatul lui Walter Zenga în dauna lui Hamutovski.

Decizia o ia Gigi Becali
Bielorusul s-a supărat, declarînd cu o lună și jumătate în urmă: “Dacă nu voi fi titular, voi pleca în iarnă”. Dezamăgirea lui Hamutovski față de statutul de rezervă era explicabilă, avînd în vedere faptul că din această cauză ar putea pierde și postul de titular la naționala Belarusului. Între timp, mai multe formații din campionatul Rusiei s-au arătat interesate de goalkeeperul stelist. FC Moscova a făcut o ofertă generoasă pentru Hamutovski de aproape 1,5 milioane de dolari. “Am auzit și eu că ar fi o ofertă din Rusia pentru mine, dar nu pot să declar nimic. Eu am contract cu Steaua și doar patronul Gigi Becali poate să hotărască dacă rămîn sau plec”, a precizat Hamu. Nici situația celuilalt portar, Martin Tudor, nu este certă, acesta urmînd să-și termine contractul în vară. Pentru a nu-l ceda gratis, steliștii l-ar putea transfera în iarnă, foarte posibil, tot în Rusia. Totul depinde de găsirea unor înlocuitori pe măsură pentru Hamu sau Tudor, în vizorul steliștilor fiind momentan patru portari.

ÎN VIZOR: Marius Popa și Dănuț Coman
Campionatul intern nu oferă prea multe soluții pentru găsirea unui portar, dar cu toate acestea roș-albaștrii au pus ochii pe doi goalkeeperi de mare valoare. Dănuț Coman (foto), 25 de ani, de la FC Argeș, și Marius Popa, 28 de ani, de la FC Național, se află pe lista de transferări a grupării din Ghencea, potrivit unor surse din cadrul clubului. Coman a fost remarcat de Walter Zenga chiar în meciul direct dintre FC Argeș și Steaua, cînd “Robocop” a avut cîteva intervenții de senzație.

TESTAȚI: Bogunovic și Dragovic
Steliștii nu au ocolit piața externă în încercarea de a găsi un portar de valoare. Roș-albaștrii au adus în probe doi goalkeeperi sîrbi cu CV-uri interesante. Dejan Bogunovic (foto), 23 de ani, a fost titularul naționalei de tineret a Serbiei, fiind testat în urmă cu o lună la triunghiularul din Cotroceni. Vojislav Dragovic a evoluat pentru Obilic și Chievo, fiind adus la probe în Ghencea datorită relațiilor bune pe care antrenorul Walter Zenga le are cu procuratorii din Peninsulă. Dragovic a fost testat în amicalul dintre Steaua și Steaua II.
mihai.calin@prosport.ro
marius.pantaie@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri