SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-19 > Tot Dinel pînă la anul
Tot Dinel pînă la anul
Deși a cedat ieri echipa Consiliului Local, Staicu va mai da bani pînă pe 10 ianuarie, cînd îi va recupera de la noul proprietar al clubului. Staicu s-a ținut de promisiune, a lăsat Universitatea Craiova, dar rămîne în fotbal. Își ia o echipă de Divizia B, și speră să ajute astfel noul proprietar al Științei, Consiliul Local. Ieri, Staicu a diminuat capitalul social al firmei care finanțează clubul de la 109 miliarde la 4 miliarde de lei și a convocat Adunarea Generală, unde a participat și Petre Gongu, din partea Consiliului Local. Chiar dacă a devenit acționar majoritar, Consiliul Local nu poate finanța legal Universitatea, deoarece nu sînt prevăzuți bani pentru fotbal în bugetul municipalității pe 2004. “Eu nu mai am nici o funcție, dar voi da bani pînă pe 10 ianuarie, contractele jucătorilor nu vor fi diminuate, ei le vor avea plătite la zi, urmînd ca după data mai sus stabilită să-mi încasez banii investiți în această perioadă. Le-am dat echipa în brațe și am făcut-o cu cap, pentru că dacă nu alegeam perioada electorală, nu mai scăpam de ea. Mi s-a impus politic echipa, tot în împrejurări politice o dau și eu. Voi păstra drepturile TV în valoare de șase milioane de euro, adică vreo 12 sezoane. Dacă echipa retrogradează, voi pierde acești bani”, a declarat Staicu.
Acesta va sponsoriza Universitatea anual cu suma de 400.000 de dolari, iar contractele cu actualii sponsori rămîn valabile.

Din ianuarie, echipa e luată de Primărie
Conform reprezentantului Consiliului Local, Petre Gongu, în ședința din 25 noiembrie se va vota dacă municipalitatea va rămîne acționar majoritar. Pentru ca Știința să fie susținută financiar de municipalitate, este nevoie de minim 18 voturi din partea celor 27 de consilieri, iar dacă totul merge bine, în ultima zi lucrătoare a anului va fi anunțat managementul clubului. Pe 10 ianuarie va avea loc transferul efectiv între Dinel Staicu și Consiliul Local. Dacă nu se votează pentru Universitatea, jucătorii devin liberi de contract, iar gruparea “alb-albastră” se desființează.

Amenințare cu boicot
Dinel Staicu a discutat miercuri după-amiază cu fotbaliștii Universității referitor la viitorul echipei. Juveții au anunțat că mai bine pleacă de la Știința și nu se prezintă la meciul cu Dinamo, dacă Consiliul Local le va micșora contractele de joc. “Nu se pot micșora contractele din punct de vedere legal. Ele vor fi duse la bun sfîrșit și nimeni nu pleacă din iarnă. Rămîn toți jucătorii, iar de pe 10 ianuarie noul antrenor va stabili ce e de făcut în privința lotului”, a declarat președintele Comisiei Buget-Finanțe din cadrul Consiliului Local, Petre Gongu.
narcis.drejan@prosport.ro
cristi.stancescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri