SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-19 > U CRAIOVA: Stroe consilier Fostul conducător propune: Cîrțu antrenor și Cămătaru sau Badea președinte. În martie 2003, cînd s-au împlinit 20 de ani de la semifinala Cupei UEFA cu Benfica Lisabona (0-0 și 1-1), Corneliu Stroe a primit diploma de Cetățean

Arhitectul "Craiovei Maxima", Corneliu Stroe, a recunoscut ieri că a purtat mai multe runde de tratative cu primarul Antonie Solomon, care i-a propus să revină în funcția de președinte al Universității. "Îmi pare rău, dar am prea multe pe cap și nu pot onora propunerea. A fi șeful unui asemenea club înseamnă a i te dedica sută la sută, nu merge cu jumătăți de măsură. Doar în calitate de consilier îi pot ajuta", a spus Stroe.

Actualul decan al Facultății de Educație Fizică și Sport a dezvăluit și cîteva dintre sfaturile pe care le-a dat celor care se vor ocupa de soarta Științei: "Cred că varianta cea mai bună de antrenor rămîne Sorin Cîrțu, cu care am și vorbit pe această temă. Mi-a zis că vrea să se întoarcă, însă în niște condiții financiare clare, s-a săturat să facă muncă patriotică. Șef al clubului îl văd pe Rodion Cămătaru, cu Pavel Badea lîngă el. Sau invers, nu contează ordinea, important e să fie cît mai multe foste glorii ale clubului la conducere".

Stroe a adăugat că preluarea efectivă a Universității va dura aproximativ o lună: "O să ia ceva timp, dacă se dorește să se facă o treabă serioasă. Eu am încredere în Consiliul Local și cred că asta e cea mai viabilă soluție în acest moment".


Mititelu exclus!

Dinel Staicu a declarat că, în urma Adunării Generale a Acționarilor la societatea ce finanțează clubul, care va avea loc astăzi, Universitatea va intra în posesia municipalității craiovene. "Așa cum am mai spus, vreau doar drepturile de televizare. În rest, le las totul: jucători, autocar, cantonament... Dacă vom ajunge la o înțelegere, și SIF Oltenia va rămîne sponsor", a spus actualul patron al juveților. Acesta a exclus să-i mai dea echipa lui Adrian Mititelu: "I-am mai dat-o o dată și s-a făcut de rîs. Chiar dacă și acum o vrea, Știința nu va intra decît pe mîna primăriei!".


18 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri