SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-19 > DINAMO / INTERVIU: "Mi-ar plăcea să joc la Dinamo" Ovidiu Petre a căzut în dizgrația conducerii lui Galatasaray, șefii Cim Bom dorind să scape la iarnă de mijlocașul defensiv. Ovidiu Petre ar fi de acord să ajungă în Ștefan cel Mare sub formă de împrumut

Ovidiu Petre a căzut în dizgrația conducerii lui Galatasaray, șefii Cim Bom dorind să scape la iarnă de mijlocașul defensiv. Gazeta Sporturilor a scris zilele trecute de interesul manifestat de Dinamo în privința lui Petre, oficialii din Ștefan cel Mare dorind să-l aducă, sub formă de împrumut, pînă la vară. S-a și luat legătura cu impresarii mijlocașului, Victor Becali și Gică Popescu, urmînd ca în luna decembrie roș-albii să afle dacă transferul se va concretiza.

- Ovidiu, care mai sînt relațiile dintre tine și șefii lui Galata?
- Au fost și sînt tensionate. La sfîrșitul turului, probabil, se va consfinți ruptura mea de gruparea din Istanbul.

- Și ce vei face?
- Credeți-mă că în momentul acesta nu știu. S-ar putea să fiu împrumutat sau vîndut la o altă echipă din Turcia. Sau undeva prin Europa.

- Dinamo s-a interesat de tine?
- Am auzit și eu că ar fi ceva cu cîinii, dar nu mi-a zis nimeni nimic concret. N-aș zice nu celor din Ștefan cel Mare! De ce aș face-o? Chiar mi-ar plăcea să evoluez la Dinamo, deși inima mea va rămîne mereu la FC Național. Însă, fără să jignesc pe cineva, aș prefera să rămîn undeva în străinătate. Dacă n-o să fie nimic avantajos, o să revin în țară.

- Crezi că turcii îți pot face probleme?
- Nu văd de ce, doar tot ei nu mă lasă să joc. La începutul sezonului am evoluat două etape și eu spun că am făcut-o bine, după care unul dintre șefii clubului a venit la mine și mi-a zis că nu o să mai joc deloc, ci doar să mă antrenez! Așa a hotărît bașkanul Ozhan Canaydin. E mai rău ca în Divizia A cu patronii turci. Pot să dau eu în clocot, dacă bașkanul a dat ordin, Gică Hagi nu poate să facă nimic. A încercat să mă ajute, ca orice antrenor, dar n-a reușit.

- Și prețul tău de transfer care ar fi? În țară s-a auzit că un milion de dolari.
- (rîde) Păi, cine să mă ia la banii ăștia din România? Dacă ar fi să ajung la Dinamo, aș ajunge probabil ca împrumut pe șase luni.


INCERT

Dănciulescu vrea să intre la Craiova

Atacantul dinamovist va afla doar duminică, în ziua meciului, dacă poate juca la Craiova

Valentin Damian

Dacă Petre și Grigorie nu vor evolua sigur la Craiova, Ionel Dănciulescu, accidentat vinerea trecută, va ști abia duminică dacă va putea juca împotriva oltenilor. "Deocamdată fac doar alergări ușoare. Îmi doresc enorm să intru pe teren pentru a-mi ajuta echipa. Atît noi, cît și Universitatea, venim după o perioadă mai slabă. În ultimul timp toate întîlnirile dintre cele două echipe au avut o istorie aparte. Oltenii și-au dorit de fiecare dată să ne bată, dar n-au prea reușit", a declarat golgeterul lui Dinamo, care așteaptă ca vremea să fie favorabilă la ora jocului, 20:15, pentru ca în Bănie să vină cît mai mulți spectatori.

Colegul său din atac, Claudiu Niculescu, își dorește ca printr-o victorie în Bănie să-l ajute indirect pe Dinel Staicu care a promis fotbaliștilor săi că prima pentru un succes în acest meci va fi peste o mie de dolari. "Sper să facem economie în bugetul patronului craiovean".


"Niculae să iasă golgeter la CM"

Jucătorii dinamoviști au comentat prețul cerut de Rapid, minim 8 milioane de dolari, pentru transferul lui Daniel Niculae în străinătate. "Este greu să vinzi din România fotbaliști pe sume mari. Rapidistul este foarte valoros și are viitorul în față", a spus Dănciulescu. Claudiu Niculescu a completat: "Dacă ne vom califica la Campionatul Mondial din Germania de peste doi ani, iar el va ieși golgeterul turneului, de ce nu?".


18 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri