SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > “Sigur vor ieși scîntei”
“Sigur vor ieși scîntei”
Ionel Dănciulescu prevede un meci infernal la Craiova, mai ales că ambele formații au orgoliile rănite după evoluții mai puțin reușite în campionat. Ultimul meci disputat la Craiova, pe 28 septembrie 2003, a fost cîștigat de Dinamo cu 1-0, prin golul marcat de Dănciulescu. Acum, prezența atacantului dinamovist pe stadionul “Ion Oblemenco” este pusă sub semnul întrebării.
Danciule, vei juca la Craiova?
Ionel Dănciulescu: Este o întrebare dificilă. Abia am început recuperarea după accidentarea suferită la antrenamentul de vineri de la Săftica. O decizie finală se va lua duminică dimineața.
Ultimele trei puncte ale lui Dinamo în Bănie au fost obținute prin reușita ta. Este un motiv în plus să forțezi reintrarea?
Nu contează cine înscrie. Mi-aduc aminte cu plăcere de acel gol, marcat într-o atmosferă ostilă. La fel va fi și acum. Ne așteaptă un meci infernal. Ambele echipe au o situație nu tocmai bună în clasament și de aceea vor ieși scîntei. În obținerea unui rezultat bun va conta însă și starea terenului. Dacă va ploua la fel în continuare, vom juca într-o mocirlă. Oricum, mai sînt destule etape, se pot întîmpla multe și în campionat, dar noi acum ne concentrăm mai mult să prindem un loc care să ne permită calificarea în cupele europene.

Stanciu, în vizorul “cîinilor”
Mijlocașul focșănean Tudorel Stanciu are șanse mari de a ajunge din iarnă la Dinamo. Jucătorul adus la Unirea de Ionuț Chirilă a fost urmărit în cîteva partide de Constantin Frățilă, trimisul alb-roșilor. Jucătorul va fi supervizat în ultima etapă de campionat și va fi testat în perioada de iarnă de “cîini”. Dacă va fi acceptat, în linia de mijloc vor juca doi fotbaliști de la Unirea Focșani: Mărgăritescu și Stanciu.
mugurel.dumitru@prosport.ro
mihai.ionescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri