SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > Hamutovski pe gheață
Hamutovski pe gheață
Aflat în căutarea unei alte echipe, pentru că la Steaua nu mai apără, bielorusul a încercat în glumă varianta reprofilării pe hochei. Pentru prima oară de cînd se află în România, portarul echipei de fotbal Steaua București, Vasili Hamutovski, a urmărit la patinoarul “Mihai Flamaropol” un antrenament al hocheiștilor de la Steaua. Chiar dacă a venit îmbrăcat într-o ținută sport, Hamutovski a refuzat să încalțe patinele de frica unei eventuale accidentări. “Nu știu să patinez foarte bine. Reușesc să-mi păstrez echilibrul, dar nu mă încumet acum să pun patinele în picioare”, a precizat bielorusul în clipa în care antrenorul Marius Gliga i-a propus să intre pe gheață alături de hocheiști. La finalul antrenamentului, portarul Stelei a făcut cunoștință cu Evgheni Pisarenko, unul dintre cei mai buni stranieri ai echipei de hochei “militare”.

“N-aș putea deveni portar de hochei”
“Știam că la echipa de hochei activează jucători din Ucraina, dar nu am avut niciodată posibilitatea să ne întîlnim”, a spus Hamutovski, care, chiar și fără patine, a intrat pe gheață, acceptînd să-și pună în mîini o pereche de mănuși specifice portarului de hochei. După ce le-a studiat cu mare atenție, Hamutovski s-a așezat în poartă, încercînd să apere cîteva pucuri trimise de crosa lui Pisarenko. “Nu am mai apărat niciodată la o poartă de hochei. Mi se pare un pic ciudat. Nu cred că aș fi putut deveni portar de hochei. Aici lucrurile sînt mult mai complicate”, a spus el.

“Dac-ar fi așa și la fotbal...”
Evgheni Pisarenko, care vorbește foarte bine limba română, s-a dovedit a fi și un excelent translator pentru Hamutovski. Portarul roș-albaștrilor a spus că suprafața pe care se dispută în general meciurile de hochei este una care nu prezintă nici un inconvenient din punct de vedere al denivelărilor. “La fotbal, din păcate, nu este așa. Sînt momente în care trebuie să jucăm pe terenuri grele. Mi-aș dori ca și terenurile de fotbal să arate la fel de bine ca cel de hochei”, a mai declarat “Hamu”.

Va veni la derby-uri
Spre deosebire de România, Belarusul reprezintă o adevărată industrie în materie de hochei. “Avem foarte multe patinoare în Belarus. Și campionatul de hochei este unul foarte puternic. Cînd am timp, mă uit cu mare plăcere la meciurile de hochei”, a precizat Hamutovski. El le-a promis jucătorilor de la Steaua că, în funcție de timpul liber pe care-l va avea la dispoziție, va veni la patinoar să-i susțină pe “militari”, în special la derby-urile pe care aceștia le vor disputa în compania formației Sport Club Miercurea Ciuc.

Și-ar dori o cască de portar
Pentru a fi ferit de eventualele accidentări care ar putea surveni în timpul meciurilor, Hamutovski a spus, în glumă, că și-ar dori să poarte o cască de portar de hochei. “Asta nu înseamnă că mi-aș dori să îmbrac tot echipamentul, care știu că este foarte greu”, a adăugat el. Echipamentul unui portar de hochei cîntărește aproape 20 de kilograme.

Pisarenko a fost pe stadion
Dacă Hamutovski nu a apucat pînă în prezent să urmărească o partidă de hochei a colegilor săi de club, Evgheni Pisarenko a mers de cîteva ori pe stadionul Ghencea, unde a rămas plăcut impresionat de evoluțiile lui Hamutovski. “Este un portar foarte bun. După ce se lasă de fotbal și vrea să vină la hochei, noi îl primim fără probleme”, a spus Pisarenko, care este căsătorit cu o jucătoare de hochei din România.

Revine Florentin Dumitru
Operat în Germania la clinica doctorului Ștefan Irimia, Florentin Dumitru (foto) va reveni la pregătiri abia în ianuarie. Fotbalistul Stelei a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la genunchiul stîng, la care a avut afectat cartilajul. Florentin va rămîne în Germania, la Bielefeld, la recuperare pînă la sfîrșitul săptămînii, urmînd a se întoarce sîmbătă. “Mă bucur că operația lui Dumitru a reușit”, a declarat Walter Zenga.
razvan.ionascu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri