SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > Căutat din nou de Ajax
Căutat din nou de Ajax
Mihăiță Pleșan a fost urmărit ieri de asistentul lui Ronald Koeman, Ruud Krol, “lăncierii” dorind să-l cumpere din iarnă. Ajax Amsterdam îl vrea din nou pe Mihăiță Pleșan. După ce au ratat transferul mijlocașului în vară, “lăncierii” sînt hotărîți să nu mai piardă semnătura fotbalistului. Trimis special la Erevan pentru a-l urmări pe Pleșan, managerul asistent de la Ajax Amsterdam, Ruud Krol, și-a luat notițe despre fotbalistul oltean la partida de ieri dintre selecționatele de tineret ale Armeniei și României, urmînd ca în decembrie să trimită un reprezentant de-al clubului olandez pentru a negocia cu Dinel Staicu transferul lui Mihăiță. “Eu am spus că voi pleca din iarnă, iar faptul că Ajax a venit să mă vadă reprezintă ceva extraordinar. Eu sper ca de această dată cele două cluburi să ajungă la o înțelegere și eu să merg la cea mai bună echipă din Olanda. Ajax este echipa la care-mi doresc cel mai mult să evoluez acum”, a anunțat pentru ProSport fotbalistul oltean. Chiar dacă la Campionatul European din Portugalia, Ronald Koeman, a declarat că nu-l cunoaște pe fotbalist, chiar acesta l-a trimis pe Kroll, pentru a urmări evoluțiile lui Pleșan. În vară, campioana Olandei a obținut prima opțiune pentru transferul lui Pleșan, însă patronul Universității, Dinel Staicu, a cerut trei milioane de dolari, sumă prea mare în viziunea olandezilor. Supărat, mijlocașul echipei din Bănie nu s-a prezentat la partida cu FC Oradea, cîștigată de “juveți” cu scorul de 1-0, intrînd și în conflict cu patronul clubului. A urmat împăcarea, Pleșan punînd condiția ca din această iarnă să fie lăsat să se transfere în străinătate. Mihăiță este ultimul produs al Centrului de copii și juniori de la Universitatea Craiova. În acest tur de campionat a marcat cinci goluri, de două sezoane fiind cel mai bun jucător din lotul alb-albaștrilor.

Staicu lasă din preț
Patronul Științei, Dinel Staicu, a declarat ieri că nu va mai face prostia din vară și îi va da drumul să plece pe orice sumă dacă chiar este dorit de Ajax. “Am avut un scandal cu impresarii de atunci ai jucătorului și, dintr-o ambiție, nu l-am lăsat să plece. Dacă Ajax chiar îl dorește, atunci eu nu mă voi opune plecării sale și-l voi da și pentru un milion de dolari”, a declarat finanțatorul grupării “alb-albastre”. Acesta este dispus să-l dea pe Pleșan și sub formă de împrumut dacă Ajax dorește acest lucru.

Afișe pentru suporteri
Galeria Universității Craiova a tipărit cîteva mii de afișe pe care le-a lipit ieri în tot orașul, cu scopul de a-i mobiliza pe suporteri pentru partida cu Dinamo, de duminică. “Olteni, veniți la stadion să demonstrăm încă o dată că sîntem cel mai fierbinte public din România la cel mai important meci al anului!”, este conținutul afișului, iar la final este pusă stema clubului “alb-albastru” și îndemnul: “Craiova are nevoie de voi”.
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri