SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > APULUM ALBA IULIA: APULUM ALBA IULIA: 6 jucători în grevă!

Ieri dimineață, jucătorii l-au forțat pe președintele Viorel Mălușel să dea explicații în privința restanțelor financiare ce însumează 140.000 de dolari. Discuțiile, extrem de aprinse, au durat 40 de minute, Mălușel izbutind să detensioneze situația abia după ce le-a promis fotbaliștilor că le va achita cîte 1.200 de dolari, în două tranșe. "Restul restanțelor le plătesc numai dacă începem returul", a spus președintele clubului.

La ora 16:00, cînd era programat antrenamentul de după-amiază, situația a devenit din nou explozivă. Jucătorii au decis că nu mai intră pe teren, Miclea și Cotora părăsind stadionul. O. Maier, care a fost făcut, ulterior, "spărgător de grevă", a anunțat că se va antrena, pentru că protestul nu are nici un rost cu două etape înainte de finalul turului. Argumentele "Motanului" i-au convins pe jucători, cu excepția lui Paleacu, Bar, Țurcaș și Ciobanu. "Greva e ilegală. Jucătorii care au refuzat antrenamentul vor fi amendați cu 2.000 de dolari pentru fiecare antrenament la care lipsesc. Nu fac ei ce vor la Apulum! Au să se roage de mine să mai joace undeva!", a răbufnit Mălușel.

„Nu sîntem o echipă”
Portarul Țurcaș s-a arătat extrem de dezamăgit, aseară, de reacția colegilor care au renunțat la grevă. "Nu mă așteptam la o astfel de reacție din partea lor. Nu mai sîntem o echipă", a spus jucătorul. "Eu merg mai departe, indiferent ce se va întîmpla. Asta e decizia mea", a declarat, la rîndul său, fundașul Ciobanu. "Ne prelungim singuri agonia", a completat căpitanul echipei, Paleacu, care a avut un dur schimb de replici cu președintele Mălușel înainte de a părăsi stadionul.

Mălușel, dezamăgit de străini
Partida de verificare cu Metalul Aiud a fost organizată ca trial pentru străinii aflați în probe. Președintele lui Apulum, Viorel Mălușel, a fost însoțit de impresarul majorității jucătorilor străini, Daniel Cărbunescu. "Dintre cei testați n-a ieșit nimeni în evidență", a spus Mălușel, care e decis să renunțe la toți jucătorii străini. "Ăștia sînt străini și de fotbal, nu numai de România", au comentat, acid, spectatorii. Astăzi vor ajunge în România 4 fotbaliști brazilieni, aduși prin intermediul impresarului Radu Mătăsăreanu, ce vor suține probe la Apulum. y Dan Henegar - Alba Iulia

AMICAL
Metalul Aiud (C7) - Apulum 4-1 (3-1)
Au marcat Pîrva (3, 10), Hardău (43), Ov.Popa (62), respectiv Ayite (25)
Apulum: Mincă - I. Constantin, Pisano (italian), Sîrbu, Ethom (nigerian), Russo (italian) - Ștefănescu, Ezz (egiptean), Gui Francisc Mayouma Coly (congolez) - Bihombele (francez), Ayite (francez). Antrenor: Alex Pelici Au mai intrat: Nagy, Moise Nistrean (american), Manuel Nistrean (american), Michael Scheffer (american)

17 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri