SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > U CRAIOVA: U CRAIOVA: „Micșorăm contractele!”

Chiar dacă transferul de putere de la Dinel Staicu la municipalitate încă n-a fost oficializat, edilul-șef al Craiovei, Antonie Solomon, a anunțat o serie de măsuri prin care se va încerca rentabilizarea clubului.

Astfel, primarul orașului a avertizat că, în iarnă, foarte mulți jucători vor părăsi Știința: "Cred că jumătate din lot e în pericol să zboare! N-o să ținem decît fotbaliști adevărați, cărora le pasă de echipa asta. Ne-am săturat de mercenari!". De asemenea, cei care vor fi păstrați vor fi chemați de noua conducere să-și renegocieze contractele. "Din cîte știu, se plătesc zeci de mii de euro anual unora care nu arată absolut nimic pe teren, iar rezultatele se văd. Sîntem pe locul 14, la un pas de retrogradare . Cui n-o să-i convină, n-are decît să plece. O să completăm lotul cu niște tineri de perspectivă", a continuat Solomon.

O delegație a municipalității, formată din juriști și consilieri locali, va negocia zilele următoare cu Staicu termenii preluării Universității, mai ales că mîine este programată și Adunarea Generală a societății care finanțează clubul de fotbal.

Pe cine vor fanii: Gabi Popescu, Coman, Gigel Bucur, Anca
Pe site-ul oficial al clubului, www.fcuniversitatea.ro, suporterii olteni au fost invitați să-și spună părerea despre jucătorii ce ar trebui aduși la Craiova în această iarnă. În fruntea listei se află mijlocașul Gabi Popescu (31 de ani), acum la FC Național, dar care aparține de Samsung Blue Wings pînă în 2006. În cazul în care Guso ar pleca, înlocuitorul ideal al bosniacului, în viziunea galeriei, ar fi Dănuț Coman, de la FC Argeș. Fanii juveților i-ar mai dori pe Gigel Bucur, Tibi Bălan (ambii de la Sportul), Anca (CFR Cluj), Bălace (Poli AEK) sau Moldovan (Apulum).

17 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri