SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > RAPID: RAPID: Preț-șoc la Niculae:8 milioane de dolari!


Încă din primul an în care a devenit titular, sezonul 2002-2003, Niculae a reușit să cîștige cu Rapid titlul și să fie considerat o mare speranță a fotbalului nostru. Următorul campionat n-a mai fost unul la fel de strălucit pentru tînărul promovat de vișinii din pepiniera proprie. În această toamnă însă, Nico a explodat, reușind două duble și o triplă în 13 etape. Știind că inclusiv aderarea României la Uniunea Europeană va crește prețul jucătorilor români, care nu vor mai ocupa locurile destinate extracomunitarilor, giuleștenii joacă tare.

"Niculae nu va pleca de la Rapid decît în cazul unei oferte peste tot ce-a fost pînă acum în campionatul intern. La 14-15 milioane de dolari stăm de vorbă", a declarat ieri președintele vișiniilor, Dinu Gheorghe. În urmă cu trei săptămîni, giuleștenii au fost contactați de o firmă de impresariat din străinătate care a solicitat prețul atacantului. "Minimum 8 milioane de dolari", a fost răspunsul Rapidului. Respectivii au cerut o hîrtie oficială, iar acum suma reprezintă clauza de reziliere pentru atacant. Nico se află sub contract cu giuleștenii pînă în 2006 și are un salariu de 40.000 de dolari pe an.

"Dacă aș fi la Juventus, aș da 25 de milioane de dolari pentru Nico. Am mai spus, îl consider cel mai puternic fotbalist din campionatul intern"
Răzvan Lucescu

Topul transferurilor din campionatul intern

Jucător

Echipa de la care a plecat

Unde s-a transferat

Sumă

Gică Hagi

Steaua

Real Madrid

4 milioane de dolari

Bogdan Lobonț

Rapid

Ajax

3, 5 milioane dolari

Marius Nicolae

Dinamo

Sporting Lisabona

3 milioane de dolariIstoria Rapidului în 472 de pagini
La salonul de protocol al stadionului Giulești, cu "lumina tăiată de un șef de la RENEL care ține cu Dinamo", Cristian Costache (stînga) și Ion Cârstea (dreapta) au lansat cartea "Fenomenul Rapid. Legenda continuă". Printre invitații celor doi autori s-au aflat Ion Costea (centru), legenda vie a Giuleștiului, omul care 70 din cei 93 de ani cîți are i-a petrecut în Grant. Eroi ai cărții, vechea gardă formată din Nichi Dumitriu, Ion Ionescu, Teo Codreanu, Sandu Neagu, Ion Pop și Vasile Copil, dar și din generațiile mai apropiate, Rada, Tiță, Drăghici, sau chiar în activitate, Iencsi, Maftei, Dolha, Negru, Ionescu și Ilyeș, au fost și ei la lansare. Clubul Aristocratic Rapid le-a oferit diplome lui Traian Băsescu, Dinu Gheorghe, Nicolae Văcăroiu și Mircea Lucescu. Distincția acestuia din urmă a fost primită de Răzvan Lucescu, în timp ce președintele Senatului n-a ajuns la festivitate.


Propunere pentru Iencsi
Adrian Iencsi s-a întîlnit ieri cu jucătorii rapidiști la stadionul Giulești, cei mai bucuroși de revedere fiind Maftei, Dolha, Negru și Ilyeș. La un moment dat, fostul căpitan de echipă al giuleștenilor s-a intersectat și cu Dinu Gheorghe, președintele glumind cu el: "Adrian, te aștept oricînd la Rapid. La antrenamente". După ce a răspuns că va veni, Iencsi chiar a precizat că de astăzi ar dori să se pregătească vreme de cîteva zile la Pro Rapid.

„Am rezistat cîteva zile”
Răzvan Lucescu a fost rugat ieri să comenteze decizia tricolorilor de a intra în silenzio stampa. "O singură dată am încercat o acțiune de acest gen, cînd eram jucător la Rapid, dar n-am rezistat decît cîteva zile. Suporterii trebuie să comunice cu echipa, iar acest lucru se întîmplă prin intermediul presei", a mai spus antrenorul giuleștenilor.

17 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri