SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > DINAMO: Obiectiv: Bucur!


Dănciulescu va părăsi cu siguranță echipa campioană la sfîrșitul turului. Și Niculescu e pe picior de plecare. El este ofertat de către Young Boys Berna, elvețienii aflînd zilele trecute că prețul lui Claudiu e de un milion de dolari. Cum prin cedarea celor doi "puncheri" forța ofensivă a "cîinilor" se va diminua, conducerea caută să găsească soluții rapide de înlocuire.

Primul pe lista atacanților doriți de Dinamo este Gigel Bucur. Fotbalistului în vîrstă de 24 de ani îi expiră contractul cu Sportul Studențesc la sfîrșitul verii viitoare, însă roș-albii ar vrea să-l înregimenteze din această iarnă, dacă Niculescu va pleca! În situația în care Claudiu nu va avea o ofertă convenabilă și va rămîne la Dinamo, "afacerea Bucur" se amînă pînă la vară. Și în acest caz, există, totuși, posibilitatea ca roș-albii să semneze încă din iarnă un precontract cu atacantul "studenților" pentru a-l antama, așa cum au procedat și cu ieșeanul Cristea în urmă cu șase luni.

Bucur este sub contract cu firma de impresariat "Becali&Popescu", apropiată grupării din Ștefan cel Mare, așa că venirea sa la Dinamo n-ar ridica probleme. Interesul pentru Bucur s-a manifestat încă de acum două luni, dar atunci patronul Sportului, Vasile Șiman, a solicitat o sumă prohibitivă, 500.000 de dolari.

"Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo să mă întrebe de sănătate. Cît privește faptul că aș putea ajunge în Ștefan cel Mare nu comentez. Să-mi sune telefonul și apoi vorbim"
Gigel Bucur


„Danciu” ochit și de francezi

Dinamo n-a mers strălucit în această toamnă, însă nu același lucru se poate spune și despre golgeterul echipei, Ionel Dănciulescu. Dacă în ediția 2003-'04, atacantul în vîrstă de 28 de ani marca de 21 de ori în întreg campionatul, în acest tur "Corbu' " a reușit 11 goluri în 13 etape. Acest lucru a atras privirile cluburilor din străinătate, mai ales că fotbalistului îi va reintra în vigoare la iarnă clauza de un milion de dolari.

După interesul arătat de rușii de la Dinamo Moscova și Saturn Ramenskoe și oferta din Qatar, a apărut și posibilitatea ca atacantul să ajungă în Hexagon, cel mai probabil la Bordeaux, locul 7 în prima ligă. Un scouter al clubului a fost impresionat de Dănciulescu după ce l-a urmărit la meciurile cu Steaua și cu Apulum, cu ardelenii dinamovistul marcînd două goluri. Francezii au putut să-l mai vadă pe "Danciu" și în transmisiile difuzate pe TVR Internațional, iar duminică au de gînd să trimită un oficial să-l supervizeze din tribună la derbyul din Bănie.


Antrenamente pe sintetic
Ploaia care cade peste București începînd de duminică a afectat programul de pregătire al roș-albilor, stafful tehnic luînd decizia ca echipa să se pregătească doar pe teren sintetic la Săftica. Hotărîrea vine și ca urmare a faptului că deja, pentru meciul de la Craiova, Florentin Petre e accidentat, Grigorie suspendat și Dănciulescu incert, și nu se vrea ca din cauza gazonului moale "cîinii" să se aleagă și cu alte indisponibilități.

U Craiova - Dinamo se joacă în nocturnă
Deși atît Dinamo, cît și Universitatea Craiova au fost de acord ca meciul dintre cele două echipe să se dispute duminică, în Bănie, de la ora 14:00, pînă la urmă el a fost programat la ora stabilită inițial, 20:15. Televiziunea Română, care va transmite jocul, s-a opus acestei schimbări.

17 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri