SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-17 > Gigi Becali contraatacă
Gigi Becali contraatacă
Boss-ul roș-albaștrilor susține că este dezamăgit de discursul fostului selecționer, dar nu-l va considera niciodată un dușman. În momentul în care a părăsit Steaua, Victor Pițurcă a făcut-o în liniște, fără să arunce săgeți spre cei pe care îi considera vinovați de plecarea sa, Mihai Stoica și Gigi Becali. A făcut-o însă duminică seară, în emisiunea moderată de Marcel Pușcaș, la OTV. “Vă fac o dezvăluire: tîrziu aflasem că Steaua se împărțise în două tabere: una la Marriott și alta la stadion”, a dezvăluit Victor Pițurcă. “Asta e numai în mintea lui”, a replicat latifundiarul. “Am auzit că a spus că am cheltuit doar patru milioane de dolari cu Steaua. Este o bazaconie. Numai lui și lui Viorel Păunescu le-am dat 1,6 milioane de dolari cînd am preluat clubul, toată acea acțiune costîndu-mă peste șapte milioane”, a continuat Gigi.

Pretinde că i-a dat 500.000 de dolari
“Nu voi fi niciodată dușmanul lui! Am luptat împreună odată, eram mereu spate în spate și ne băteam cu adversarii. Nu voi uita asta. Nu știu de ce are el aceste răutăți și mă atacă mereu. Lui Piți i-am dat 500.000 de dolari cadou pe ochi frumoși. De ce? Pentru că m-a adus la Steaua și mi-a făcut legătura cu Păunescu. Pretinde că are acțiuni la club, dar nu este adevărat. Le-am cumpărat de la el. Au rămas la el doar cu numele, pentru că mai am să-i dau 300.000 de dolari”, a precizat Gigi. Patronul stelist s-a declarat în final dezgustat de emisiunea la care a participat Pițurcă. “Stau și mă gîndesc în ce hal au ajuns oamenii din România! Nu-i mai pricep deloc! Piți mi-a prezis chiar sfîrșitul... A spus că «Gigi mai are ceva osînză acum. Dar pînă la urmă se va curăța!». Adică el crede că Steaua mă va termina financiar... Niciodată! Averea mea s-a mărit de cinci ori în același timp cu prețul pămîntului. Cred că am acum jumătate de miliard de dolari!”.

“Am crezut că Piți a trădat”
Gigi Becali recunoaște că l-a bănuit pe Victor Pițurcă de furnizare de informații către antrenorul Răzvan Lucescu înainte de derby-ul Rapid-Steaua. Patronul stelist admite însă faptul că Piți l-a convins, în cele din urmă, de contrariu.
Pițurcă v-a acuzat de faptul că l-ați bănuit de vînzare de informații spre rivala Rapid. E adevărat?
Gigi Becali: Da. Am crezut că Piți a trădat. Dar am vorbit după aceea cu el și m-a convins că m-am înșelat. Mi-a zis: «Gigi, crezi că aș putea eu să trădez?!». Eu sînt convins de faptul că Piți nu era în stare de așa ceva, dar la supărare omul spune multe.
Cum răspundeți la acuzațiile că folosiți Steaua în scop electoral?
Nu este adevărat! S-a spus că am făcut așa ceva la Bacău... Acolo băieții au aflat că am spectacol și i-am luat pentru zece minute cu mine. N-au vorbit la microfon, n-au făcut nimic care să semene a propagandă electorală. Iar candidatura lui Dorinel nu-mi folosește mie, ci prietenilor lui de afaceri, frații Marinescu. Sînt acuzații nefondate, pline de răutăți din partea lui Victor Pițurcă.

"Gigi devenise șmecher de fotbal și nu se mai putea discuta cu el. În doar cîțiva ani, s-a considerat deja mare om de fotbal. A ajuns să-mi spună pe cine să dau afară, cui și cîți bani să-i dăm și pe cine să bag în teren. La Chelsea, Abramovici dă banii, dar nu se bagă la echipă" (Victor Pițurcă, fost antrenor Steaua)

"L-am sunat pe Pițurcă imediat după terminarea emisiunii. L-am întrebat de ce n-a spus că Steaua e un club greu, pe care nu poate să-l țină o singură persoană, așa cum îmi zicea el mie întotdeauna. «Ce vrei mă, să te laud eu pe tine?», mi-a răspuns el. Are răutăți" (Gigi Becali, patron FC Steaua)
daniel.nazare@prosport.ro
mihai.calin@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri