SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-17 > POLI AEK TIMISOARA: „Toți sîntem vinovați”Membrii Comitetului Director al lui Poli au radiografiat situația echipei, codașă în "A". Pentru că la Timișoara plouă de trei zile, antrenorul Gigi Mulțescu a mutat ședința de pregătire de ieri pe un

Comitetul Director al clubului Poli AEK afirmă că echipa este în criză de rezultate, dar nu are probleme financiare. "Criza e evidentă. Pentru situația de acum, toți sîntem vinovați. Conducere, antrenori, jucători, pînă la organizatorul de competiții. Trebuie să ne adunăm, să evaluăm cauzele pentru că nu e foarte tîrziu. Trebuie să ajungem la liman'', a declarat Ioan Carțiș, președintele de onoare al "alb-violeților". Constantin Ostaficiuc, președintele Consiliului Județean Timiș, a afirmat că echipa nu e în criză financiară: "Nu este o criză financiară, să se înțeleagă, ci doar de rezultate. Jucătorii nu dau randament pentru cît primesc''. Membrii Comitetului s-au întîlnit rar și din cauza alegerilor. "Problema e că nu ne putem întîlni pentru că e campanie'', a explicat vicepreședintele Tadeusz Schein.

Directorul de organizare Petre Mușat spune că Poli are nevoie de rezultate pozitive pentru a se descătușa: "Trebuiesc rezultate, astea ne țin pe noi în loc. Antrenori, jucători, trebuie să tragem pentru puncte''. Ostaficiuc are încredere că jucătorii se vor reabilita în finalul turului. "Acum s-au liniștit spiritele, jucătorii au conștientizat că ceea ce se întîmplă nu e bine și vor avea reacții bune în următoarele trei meciuri de campionat'', a încheiat optimist Ostaficiuc.

Trei absenți
La antrenamentul de ieri după amiază au lipsit Bătrînu, Mansour și Poenaru, accidentați în amicalele de la finalul săptămînii trecute cu Deta și Lupeniul. Florin Bătrînu crede că va putea reintra în programul de pregătire de miercuri, cînd echipa va pleca spre București. Cei trei vor fi apți de joc pentru meciul cu Poli Iași.

„Toate meciurile sînt importante”
Faptul că jucătorii lui Mulțescu nu se dăruiesc la fel în toate partidele a fost sancționat de Ioan Carțiș. "Punctele nu sînt mai valoroase cu Dinamo decît cu Poli Iași. Ne place nouă să le colorăm, ca să fie mai stridente alea cu Dinamo. La sfîrșitul campionatului, le apreciem mai mult pe alea cu Poli Iași pentru că ne comparăm cu ăia'', a declarat Ioan Carțiș.

16 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri