SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-17 > “Aşteptăm «javrele»!”
“Aşteptăm «javrele»!”
de CĂTĂLIN NICOLA
Aparut in ziua de Miercuri 17 Noiembrie 2004
“Aşteptăm «javrele»!”• Fanii Universităţii se pregătesc intens pentru confruntarea de duminică seară, contra “câinilor” din “Ştefan cel Mare”

Galeria “Ştiinţei” le-a predat de fiecare dată dinamoviştilor o lecţie ultra. Liderii facţiunii “Peluza Sud” promit o reprezentaţie de excepţie duminică seară

 

 

 

Numai să rosteşti în Oltenia cuvântul “Dinamo” şi eşti privit cu duşmănie de către cei din jur. Duminică vine pe stadionul “Ion Oblemenco” inamicul numărul unu al oltenilor, Dinamo Bucureşti. De fiecare dată partidele dintre “alb-albaştri” şi “câini” au avut o încărcătură aparte pentru olteni, care uită pe ce poziţie se află echipa lor de suflet în clasament şi vin la stadion să-şi încurajeze favoriţii. Va fi cu siguranţă un “război”, atât în teren, cât mai ales în afara lui. Bătălia din tribune e ca şi câştigată de fanii “Ştiinţei”, ultraşii craioveni pregătind coregrafia acestui meci încă de la începutul turului. “O să fie ceva de vis, o să vă închinaţi când o să vedeţi ce am pregătit pentru acest meci. Dar pentru a duce la bun sfârşit tot ce ne-am propus avem nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care vor lua loc în tribunele stadionului, iar prin intermediul cotidianului «Ediţie Specială de Oltenia» vreau să fac un apel către toţi suporterii «Ştiinţei» să vină în număr cât mai mare la stadion la partida cu Dinamo. Aşteptăm «javrele» la Craiova, să le predăm iarăşi o lecţie ultra”, a declarat liderul Peluzei Sud, Gabi Blondu. Până în anul 1990 duelul galeriilor era ca şi inexistent, dinamoviştii având o presupusă galerie formată din copii sub 14 ani, care strigau în schimbul unei pungi de seminţe şi a unui covrig. După revoluţia din ’89, atunci când fenomenul “ultras” a pătruns în România, s-au mai deşteptat şi bucureştenii şi s-au apucat de coregrafii, însă niciodată nu i-au întrecut la acest capitol pe craioveni, în confruntările directe.

 

Coregrafie de 100 de milioane

 

Pregătirile galeriei “Ştiinţei” pentru partida de duminică seară cu Dinamo au început de câteva zile şi se vor termina sâmbătă. Costurile coregrafiei se estimează că vor depăşi suma de 100 de milioane de lei, spectacolul anunţându-se a fi cel mai impresionant din peisajul ultras din România. Ieri au fost confecţionate câteva mii de afişe, care vor împânzi oraşul, pe această cale galeria Universităţii făcând un apel către toţi suporterii să vină în număr cât mai mare la partida cu Dinamo, de duminică. (R. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri