SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-17 > DINAMO: DINAMO: A plecat Nețoiu după Alexa?

Vicepreședintele dinamovist Gigi Nețoiu a părăsit ieri Bucureștiul cu destinația China, unde va sta o săptămînă. Printre altele, Comandantul va ajunge și la Beijing, urmînd să aibă o întrevedere cu oficialii echipei locale Hyundai pentru a discuta despre posibila întoarcere în Ștefan cel Mare a lui Dan Alexa. "Aș reveni la Dinamo. Îmi merge excelent în China și nu duc grija zilei de mîine, dar mă gîndesc că dacă aș fi mai aproape de ochii selecționerului Iordănescu, aș putea fi din nou convocat la națională. Și am 25 de ani, mai e timp să cîștig bani mulți", a declarat Alexa în urmă cu o săptămînă pentru cititorii Gazetei Sporturilor, lucru pe care l-a reiterat și ieri.

Mijlocașul defensiv mai are de disputat cu Beijing Hyundai trei etape din acest sezon, după care intră în vacanță și se va întoarce în țară pe 5 decembrie. Nețoiu va avea o rundă de discuții cu conducătorii grupării aflate pe locul 5 în prima ligă chineză, însă un impediment îl reprezintă salariul pe care Dan îl cîștigă în Asia, aproximativ 300.000 de dolari. În plus, Beijing Hyundai a achitat în vară 800.000 de dolari ca să-l cumpere pe Alexa și îl consideră unul dintre fotbaliștii importanți ai echipei. Dacă se va reuși repatrierea bănățeanului, Dinamo ar fi dispusă să-i plătească 100.000 de dolari pe sezon jucătorului, la acest nivel salarial fiind și liderii roș-albilor, Florentin Petre, Dănciulescu, Niculescu și Mihalcea. Cînd a plecat în vară din Ștefan cel Mare, Alexa avea un contract de 35.000 de dolari anual.


Dacă va pica pista chineză, se vor intensifica tratativele pentru Ovidiu Petre

Dacă nu se va realiza revenirea lui Alexa la Dinamo, oficialii campioanei au de gînd să pistoneze mai mult în privința transferului lui Ovidiu Petre. Mijlocașul defensiv în vîrstă de 22 de ani este în relații încordate cu conducerea lui Galatasaray, șefii Cim Bom dorind să se dispenseze de serviciile fotbalistului român. Roș-albii le-au comunicat impresarilor jucătorului, Victor Becali și Gică Popescu, că sînt interesați de Ovidiu, însă și aici intervine un obstacol în eventuala materializare a tranzacției, întrucît turcii cer un milion de dolari pe Petre.

Va investi Comandantul la Chongquing?

Surse apropiate lui Gigi Nețoiu susțin că există posibilitatea ca vicepreședintele dinamovist să devină în viitorul apropiat unul dintre oamenii care să investească la echipa Chongquing Qiche, aflată pe locul 9 în prima ligă chineză. Comandantul a fost plecat de multe ori în ultima vreme în țara asiatică și are o oarecare influență la Chongquing, mai ales că a ajutat la aducerea ca antrenor a lui Viorel Hizo și l-a transferat și pe Viorel Domocoș la aceeași echipă. În plus, la această grupare urmează să ajungă și Bogdan Vrăjitoarea, acum la FC Argeș.


15 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri