SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-17 > Trei senatori de drept
Trei senatori de drept
În acest tur de campionat, tehnicianul Ioan Andone nu a folosit niciodată aceeași formulă de echipă, de aici apărînd și experimentele făcute în plin sezon. Campionii și-au surprins neplăcut fanii în acest tur de campionat. Față de evoluțiile de anul trecut și de ce s-a propus, Dinamo a realizat mult prea puțin. După ce au ratat obiectivele externe, “cîinii” și-au compromis în mare parte și șansele de a cîștiga un nou titlu. Iar cauzele nu trebuie căutate în altă parte decît în interiorul echipei. Pentru că, pe parcursul actualului sezon, Dinamo nu a aliniat niciodată aceeași echipă de două ori la rînd.

Andrei Mărgăritescu a confirmat
Dacă în atac lucrurile au fost cît de cît clare, Andone folosind tridentul ofensiv Petre-Dănciulescu-Niculescu, Peter lipsind doar o singură dată, în schimb, de la mijloc în jos lucrurile se complică. În afara lui Mărgăritescu, care a confirmat că are valoare, toți ceilalți jucători au avut fluctuații de formă, ce l-au adus în pragul disperării pe Andone. Aflat într-o postură ingrată, Ioan Andone recunoaște că activitatea i-a fost îngreunată tocmai de aceste aspecte: “Într-adevăr, aveți dreptate. Dar am avut jucători ieșiți din formă, care nu s-au adaptat sau au fost accidentați. M-a surprins neplăcut faptul că fotbaliști care au dus greul în campionatul precedent au gafat nepermis în acest tur, precum Cristi Munteanu sau Tameș, pentru care am fost forțat să caut înlocuitori. Ca să nu mai spun de Goian, care era să dea două autogoluri în meciul cu FC Național. Nici rezultatele nu ne-au ajutat. Plecările lui Bărcăuan și Alexa mi-au dat peste cap planurile. Dintre nou-veniți, doar Mărgăritescu a confirmat. Ceilalți nu s-au adaptat, cazul lui Irimia sau Galamaz, și nici n-au înțeles că este spre binele lor să joace la Dinamo II. Nici acolo n-au rupt gura tîrgului. În schimb, Drăgan a confirmat, este un cîștig pentru echipă, și mă voi baza pe el”.

Formulă stabilă
În returul sezonului trecut, încununat cu realizarea eventului, Ioan Andone dispunea de un lot subțire numeric, dar foarte stabil. Primul “11” se știa pe de rost, la fel cum și cele trei schimbări erau de asemenea ușor de anticipat, în cazul în care nu intervenea nimic neprevăzut. Titularii incontestabili erau: Cr. Munteanu - Bărcăuan, Alistar, Ad. Iordache - Fl. Petre, Alexa, Tameș, Semeghin - Dănciulescu, Grigorie - Cl. Niculescu, în timp ce din rîndul rezervelor intrau mai mereu pe teren: Vl. Munteanu, Burcă, Perenyi sau I. Badea, conform și meciurilor contabilizate de ei. De asemenea, pe margine se mai aflau Preda, Naidin și Ciubotariu, fără oscilații în cadrul lotului. Atunci cînd pe foaia de joc apărea un alt nume, era mare sărbătoare pentru acesta, nu ca acum, cînd există destule nemulțumiri printre cei expediați la Dinamo II sau printre cei care nu sînt introduși pe teren.

“Danciu” revine cu Craiova
Din cauza ploii, antrenamentul de ieri al “cîinilor” a fost mutat de Ioan Andone din “Ștefan cel Mare” la Săftica. Astăzi, tehnicianul dinamoviștilor a programat două ședințe de pregătire, în regim de semicantonament, tot la Săftica. Problemele medicale continuă să fie cele ale lui Vlăduț Munteanu și Goian, în timp ce sînt speranțe ca Petre să mai revină în teren după jocul cu Craiova. Chiar dacă a ratat convocarea la națională, Ionel Dănciulescu va putea reveni în programul echipei astfel încît să fie apt de joc la derby-ul din Bănie de duminică.

Cristian Munteanu: “Viața mea este Dinamo!”
Invitat ieri pe site-ul ProSport, Cristi Munteanu (foto) a fost supus unui tir de întrebări, mai ales din partea suporterilor gălățeni și constănțeni, care și-au exprimat dorința ca jucătorul să se întoarcă la Oțelul sau la Farul. “Deocamdată, mai am contract cu Dinamo doi ani și jumătate și nu mi-e teamă de concurență. Poate într-o zi o să mă întorc acolo, însă Dinamo este viața mea. Ioan Andone este antrenorul alături de care am trăit cele mai frumoase clipe din viața mea de sportiv, mai ales cînd am cîștigat eventul. Înseamnă că nu am trecut de pomană prin fotbal. În doi ani la Dinamo, am reușit să cîștig două cupe și un campionat”. Babicu și-a adus aminte cu tristețe de meciul de la Cluj, pierdut de dinamoviști cu 4-2, în urma unor greșeli personale: “În viața fiecărui sportiv mai sînt și astfel de zile. Important este să le depășești”. Cu cinci zile înaintea derby-ului din Bănie, Cristi Munteanu a mărturisit că Universitatea Craiova este echipa la care visa să joace atunci cînd era mic, pentru simplul motiv că era un mare admirator al fotbaliștilor Bîcu și Silviu Lung. (Clara Ilie)

"Mi-ar plăcea ca la 37 de ani să pot juca titular la Dinamo, așa cum face Bogdan Stelea acum"
Cristi Munteanu, portar Dinamo
mugurel.dumitru@prosport.ro
amir.kiarash@prosport.ro
mihai.ionescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri