SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-16 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Marti 16 Noiembrie 2004
ŞTIRI UNIVERSITATEA• Probleme cu Jovanovic
• Sârbul Milan Jovanovic (foto) nu s-a pregătit ieri alături de “alb-albaştri”, la cantonamentul din Lunca Jiului. Acestuia i-a recidivat mai vechea accidentare de la talpa piciorului stâng, care se ţine scai de el încă de pe vremea când evolua la FC Vaslui, iar în timp ce colegii săi se antrenau sub comanda lui Pavel Badea el a beneficiat de îngrijirile doctorului Claudiu Stamatescu. Dacă se va reuşi recuperarea lui, Jovanovic ar putea fi, la jocul cu Dinamo, pentru prima oară măcar pe banca de rezerve a Universităţii într-un meci disputat pe “Ion Oblemenco”, el evoluând până acum doar în partidele disputate de “Ştiinţa” în deplasare. (C. N.)

Galeria a început pregătirile

Ieri după-amiază, mai mulţi componenţi ai galeriei Universităţii s-au aflat pe stadionul “Ion Oblemenco” pentru a lua măsura gardului pe care îşi vor afişa bannerele la partida de duminică, împotriva lui Dinamo. Aceştia au promis că vor face o coregrafie specială pentru acest joc, care să angreneze cât mai mulţi dintre susţinătorii echipei “alb-albastre”. (V. P.)

Moţi şi Pleşan printre titulari

Cei doi jucători ai Universităţii sunt anunţaţi în echipa de start pe care o va trimite astăzi în teren Nicolae Manea. Ambii “alb-albaştri” par să nu aibă rivali pe posturile pe care evoluează, Moţi fiind titular de drept pe linia de fund în toate partidele disputate de “tricolorii mici” în această campanie de calificare, la Campionatul European de tineret din 2006, în timp ce Mihăiţă a absentat din primul “11” numai în cazul atunci când fost chemat la prima echipă de Anghel Iordănescu sau când a fost accidentat, aşa cum s-a întâmplat la ultimul meci, cel din Cehia. (I. C.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri