SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-15 > “Nu-mi bat joc de fotbal”
“Nu-mi bat joc de fotbal”
După ce l-a înfruntat pe managerul Pavel Badea, fundașul Lucian Dobre a devenit titular de drept la Știința. Sosit în urmă cu trei luni în Bănie, ex-ploieșteanul este printre puținii supraviețuitori dintre jucătorii aduși de Rednic. Dobre nu este afectat de tensiunile de la club și dorește să-și prelungească înțelegerea cu gruparea olteană
După acea discuție aprinsă cu Pavel Badea ți-ai cîștigat locul de titular în echipă. Ce s-a întîmplat?
Lucian Dobre: Nu am încercat să mă impun, ci doar să-i explic domnului Badea că sînt mai în formă decît Buhuș. Și-a dat și dînsul seama că nu-mi bat joc de cariera mea și că sînt serios.
Ți-ai cerut iertare?
Nu, nu a fost cazul. Probabil lui Bădiță i-a plăcut cum m-am descurcat la jocul cu Dinamo II, în Cupa României, și de atunci contează pe mine. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, mai ales pe antrenor.
De ce a ajuns echipa să joace atît de slab?
Dacă ar exista stabilitate, ne-am bate de la egal la egal cu echipele din București, în special cu Steaua, pentru că Rapid și Dinamo, nu sînt peste noi. Dacă era liniște, în ultimele trei luni, altfel arăta Universitatea.
Vă afectează pe voi, jucătorii, această instabilitate?
Pe mine nu mă afectează, am experiență în fotbal. Sînt sigur însă că jucătorii tineri sînt speriați și nu se pot exprima la adevărata valoare.
Ce vei face în cazul în care Staicu părăsește echipa?
Cînd am venit la Universitatea, nu am discutat cu Dinel Staicu, ci cu Pavel Badea. Dacă voi mai fi dorit, eu rămîn. Doresc să cîștigăm cu Dinamo, să facem o figură bună la Galați și să ne calificăm în semifinalele Cupei. Am contract pînă în vară și vreau să-l prelungesc. E singura echipă care a fost corectă cu mine.

În curînd va fi tătic
În timpul liber, Lucian Dobre stă alături de soția sa, Loredana, care este însărcinată în luna a șaptea. “Acum mă uit la o emisiune despre copii, pentru că vreau să-mi iau în serios rolul de tată. Nu mă interesează dacă va fi băiat sau fetiță, îmi doresc să fie surpriză în ianuarie. Mă simt excelent gîndindu-mă că voi avea propriul copil”, a spus fotbalistul în vîrstă de 26 de ani.

Varianta Sorin Cîrțu
Din iarnă, în cazul în care Dinel Staicu nu revine asupra deciziei de a ieși din fotbal, Consiliul Local îl va aduce pe Sorin Cîrțu în funcția de antrenor principal. Actualul tehnician, Pavel Badea, care este finul lui Cîrțu, a spus în mai multe rînduri că, după jocul cu Dinamo, va pleca de la Știința. Dacă va reveni în Bănie, cel supranumit Sorinaccio ar putea aduce cu el și trei fotbaliști de la Galați, Ștefan Nanu, Augustin Călin și Gheorghe Rohat. Contractul lui Cîrțu cu Oțelul expiră la finalul turului.
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri